dijous, 1 de desembre del 2011

Bufandes al vent

El partit contra el Guadalajara és de vital importància les nostres aspiracions aquesta temporada. És la primera vegada que ens arrisquem a despenjar-nos seriosament a la classificació... però el desastre es evitable si tots hi posem de la nostra part. El rival del Girona serà un conjunt molt semblant al nostre, lluitador i que no es deixarà guanyar fàcilment, per això el primer gol l'hem de fer els gironistes a la graderia des d'abans que comenci a rodar la pilota. Amb les fantàstiques facilitats donades pel club per aconseguir una presència notable de seguidors a Montilivi, qui tingui la possibilitat de venir i no ho faci és que senzillament no s'estima el club, així que hem d'aprofitar que serem un bon grapat per fer de l'estadi un ens amb personalitat pròpia que posi l'equip camí dels tres punts.

La nostra proposta a tothom que vingui al Girona-Guadalajara és que es rebi als jugadors alçant bufandes i banderes quan surtin al camp. Volem que la nostra muntanya màgica es tenyeixi de blanc i vermell, que els homes que defensaran el nostre escut vegin que no estaran sols per malament que vagin les coses.

Difoneu aquesta noticia per tot arreu i animeu a tots els gironistes que conegueu a portar la seva bufanda o bandera amb els colors del club per dissabte. Qui no tingui bandera tindrà la oportunitat d'adquirir el pack que es posarà a la venda el mateix dia del partit, format per una ensenya blanc-i-vermella amb l'escut i una motxilla, per només 15 euros. Endavant Girona! Endavant afició!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Eso que decias los machotes de la penya que menos criticar y mas animar, si si se ha animado y el equipo lo ha ido haciendo igual de mal. Así estamos, en descenso.

Anònim ha dit...

Estoy seguro que pitando al equipo cuando en el minuto 86 está dejando todo lo que tiene sobre el césped no se va a arreglar nada.

Al revés, se ponen más nerviosos y lo hacen peor. Pitándoles no vamos a cambiar a la plantilla entera por arte de magia.

La afición tiene que sumar cuando las cosas van mal y en Montilivi resta. Lo que hace es echar más leña al fuego, y si se lo recriminan, se ofende.