dilluns, 8 d’agost del 2011

Tret de sortida


Cada cop queda menys per l'inici de la Liga Adelante 2011/2012 i el Girona va acabant de posar-se a punt per poder iniciar-la amb les majors garanties possibles. El balanç momentani de la pretemporada, si bé contra equips d'inferior categoria, està essent molt positiu i encara no coneixem la derrota. Aquests partits ens estan servint per conèixer les cares noves i de moment el que hem pogut veure en els partits en els que han estat presents membres de la Penya (tot i que no hi hem anat "en massa" com altres pretemporades, si que hi ha hagut alguns immortals a L'Escala, Perelada i Bonmatí) ens ha agradat força. Precisament, en la imatge que encapçala aquestes línies podem apreciar un moment de la victòria per 2 a 0 contra el Reus Deportiu que van presenciar en directe el nostre soci i amic Félix Sierra juntament amb el seu germà, el nostre president Pepe.

Avui, en un nou esglaó d'aquesta preparació, disputem les semifinals de la Copa Catalunya a Tarragona davant un Barcelona que, tot i estar plagat de no habituals i juvenils, serà una bona pedra de toc per als nostres jugadors, que podran calibrar el nivell del rival del dissabte al Trofeu Costa Brava, ja que si fa no fa suposem que les formacions blaugranes d'avui i el dia 13 seran iguals o molt similars.

Hi ha hagut diversos aficionats blanc-i-vermells que ens han preguntat perquè no hem organitzat un desplaçament per seguir al Girona FC en aquesta competició. La raó es ben senzilla: al dispustar-se els partits en dies feiners, la gran majoria dels socis de la Penya Immortal treballa i no hi pot assistir, motiu pel qual ens és impossible organitzar un autobús sense perdre una quantitat de diners que ara mateix la nostra associació no pot permetre's malgastar. Per un altre any seria d'agrair que la FCF utilitzés el sentit comú i es busqués un cap de setmana en el que disputar els partits. De ben segur que seria un èxit d'assistència com la celebrada el 2003 a Girona.

De totes maneres i en front a qualsevol adversitat, el nostre sentiment gironista no s'apaga i els immortals ens reunirem a la nostra seu per seguir el partit d'avui per televisió a partir de les 21:45 hores. Esperem que la injusta derrota de les semifinals de 2005 a Palamós (amb un gol anulat i un penal en contra d'alló més sospitosos) sigui "venjada" i podem aplegar-nos també demà per veure la final i qui sap si celebrar el primer títol català de la nostra història.
Emportar-nos aquesta copa seria motiu per a una gran festa, no sabem si tan gran com la que els nostres amics de la Penya Guíxols - Costa Brava han tingut aquests dies a la seva barraca del recinte firal de Sant Feliu. Així ens agrada, lluint els nostres colors per la província amb molt d'art (només cal veure el fenomenal montatge realitzat) i bon humor. Com no podia ser d'una altra manera, no els va faltar la visita de representants de la Penya Immortal.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per la vostre visita.
David Fernández.

Anònim ha dit...

Moltes feliciats per la vostre barraca, vaig venir el diumenge però, abans de les 18h i entava tancada, ja ens veurem altre dia,
Jordi del Bon Ibèric

Anònim ha dit...

Gracies Jordi.
David F.

Anònim ha dit...

cuantsboracheras

Anònim ha dit...

haysobra.elborracho.del.pepe

Anònim ha dit...

aficionados...hah..otras.penyas.mejores.que.la.immortal.las.otra.penya.alan.viajesmejor.que.la.immortal.que.son.borrachos

Anònim ha dit...

Per l'"escriptor" dels anonims 4, 5, i 6 que primer abans de criticar, tindries que tornar a l'escola a aprendre a escriure i una mica d'educació. Per cert només per la teva manera d'escriure i de les tonteries que escrius i vas escampant per tot Girona, ja sabem tots qui ets. Això mateix que he escrit aqui t'ho dire en persona a Montilivi. Preocupat de la teva Penya i deixa de molestar a la resta de Penyes.

David F.