dimarts, 12 de juliol del 2011

Una segona pell

La samarreta és per als aficionats a un club de futbol, juntament amb l'escut, un dels símbols que amb més orgull llueixen sempre que poden. En el cas del Girona no podia ser menys i després d'algunes temporades en les que s'havia trigat molt a conèixer el nou disseny de l'elàstica blanc-i-vermella, aquest any s'ha presentat amb un acte digne de qualsevol equip de Primera Divisió. Un símptoma més de que fa temps que a Montilivi es venen fent bé les coses.

Multitud de gironistes impacients per descobrir la nova aparença del seu equip sobre els terrenys de joc al llarg de la temporada 2011/2012 han respost a la crida feta per l'entitat per acudir a l'antiga Estació d'Olot, entre ells diversos socis de la nostra penya. Les noves equipacions, que han tingut com a primers models a Albert Dorca i Marcos Tébar, no han deixat indiferents a ningú. Potser la única cosa en la que hom coincideix és que resulten trencadores respecte a la línia seguida durant els darrers anys, sobretot la primera.L'uniforme titular que la firma nord-americana Nike ha dissenyat per als nostres jugadors juga amb l'amplada de les línies de la samarreta apreciant-se una mena de triangle invertit a la part superior. Per darrera és totalment vermella, color que substitueix al tradicional blau dels pantalons que sempre habia lluit el Girona FC. Pel que fa a l'equipació de visitant, la senzillesa n'és la nota dominant, ja que és totalment negra sense cap detall, molt en la línia de la que va dissenyar Diadora (també en negre) per a la temporada 2008/2009.

El cas és que el Girona ha modernitzat el seu look i de ben segur que molts dels que el seguim estem ja esperant en candeletes el moment de fer una nova adquisició per a la nostra col·lecció de parafernàlia gironista.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

¡Ya se puede encontrar en Esports Parra por 59.90 euros!

Anònim ha dit...

¡¡¡¡¡¡¿¿¿¿¿60€????!!!!!!
Joder con Nike...
Casi preferia los 45€ que valian las de Diadora.

Anònim ha dit...

ESTE BLOC ,SIGUE MUY PARADO..