divendres, 26 d’agost del 2011

Reforç de luxe

Quan en David Fernández ens va comentar fa uns dies la seva intenció de deixar la Penya Guixols Costa Brava no vam dubtar un moment en oferir-li un càrrec a la nostra junta directiva. La veritat és que amb la mateixa il.lusió que ell va acceptar aquest nou repte, els nostres socis han rebut la notícia. I és que en David, soci de la penya des de fa quatre anys s'ha guanyat la simpatia i el respecte de tots nosaltres per la seva seriositat, capacitat de treball i sobretot per ser una bona persona amic dels seus amics.
Del partit d'avui no cal dir gaires coses, quan es perd 1-4 només pots felicitar al rival com hem fet nosaltres. En Cristóbal de la Penya Altzavares Nord que no ha pogut veure el partit per la tele ja que treballava, ens comentava aquesta nit que no s'esperava aquest resultat ja que la pretemporada feta pel seu equip tampoc havia estat per llençar coets, li sap greu que aquesta golejada hagi estat amb el Girona i ens ha desitjat molta sort pel que resta de temporada.
I és que resta molta temporada, avui hem vist que a l'equip li queda molt recorregut de millora però tan sols és el primer partit, l'any de l'ascens a segona també vam perdre el primer partit de la temporada a casa amb l'Alacant i vam acabar pujant.
Capítol a part és l'afició, abans del partit comentàvem que si repetiem l'entrada del Trofeig Costa Brava seria un èxit, l'hem superada i és que no poden haver miracles, al més d'agost la meitat de la gent està de vacances i l'altra meitat a dos quarts de set de la tarda està treballant, si sumem la tarda de pluja i fins i tot de fred que hem patit ens dóna un resultat de 2.300 espectadors a Montilivi.
Nosaltres mateixos avui no hem sigut ni l'ombra del que vam ser la temporada passada, ni el que serem aquesta i és que l'horari ha fet que molts del nostres socis més actius no hagin estat al camp.
Per acabar, desitjar-li molta sort a en Chechu, no ens acomiadem d'ell ja que és amic de molts de nosaltres i continuarem en contacte directament amb ell o a través dels nostres amics del Tete de la penya Sentimiento Blanquiazul.

6 comentaris:

sentir1907 ha dit...

Buenas tardes desde Sevilla , mas concretamente de la Sevilla verdiblanca , yo tambien tengo un blog , y del real betis balompie . Tenemos en comun que conocemos a la Peña El Recibimiento de Las Palmas , me aconsejo tu blog y he entrado y lo veo muy completo la verdad. A partir de ahora seguire la actualidad cercana del Girona , un club que me simpatiza bastante, el año pasado nos tratasteis muy bien y eso no se olvida.
El blog esta en catalan , para mi no es mayor problema porque entiendo el idioma , asi que os seguire , lo de ayer tranquilo, es el comienzo , esto es como termina ¡ saludos y os espero en mi blog ¡

www.sentir1907.blogspot.com

Anònim ha dit...

Un mal comienzo, con muchas cosas todavía por ajustar (sobretodo en defensa).

Pero tampoco hay que alarmarse, sólo es el primer partido y como bien dice Pepe si algo hay es, precisamente, margen de mejora.

¡Adelante Girona!

Anònim ha dit...

Que guapos que sortim jo i el pollo, he fet un fotomontatge al Facebook. De nou moltes gràcies per oferir-me poder treballar amb vosaltres pel Girona.

David F.

Anònim ha dit...

buenas tardes, a todos los de la penya. Quería saber, si tenéis previsto hacer algun desplazamiento esta temporada, y si uno de los campos puede ser riazor (depor), gracias!!!

Fran ha dit...

El de Riazor en Liga nos lo estamos mirando, puesto que cae por las Ferias de San Narciso y lo mismo se puede conseguir bastante gente.

Pero no es seguro todavía, hace falta encontrar un precio competitivo y gente animada a hacer el viajazo.

Otros desplazamientos que son mucho más probables son Huesca, Barcelona, Sabadell, Villarreal... Tarragona creo que cae entre semana esta temporada, así que no es seguro.

Un saludo.

Francisco J. Lara
Secretario Penya Immortal Girona

Anònim ha dit...

CORO ,ESTA APUNTO DE FICHAR..