dilluns, 14 de març del 2011

Per a un altre moment

Deiem que Sant Narcís ens hauria de donar un cop de mà perque la pluja no ens aigüés la festa del que havia de ser el millor partit de la temporada... però es veu que el nostre patró va decidir guardar-se aquesta ajudeta per un moment en el que al Girona li faci vertadera falta.

L'espectacle es va ressentir, ja que la gran quantitat d'aigua acumulada sobre el terreny de joc va evitar que dos equips que venen demostrant un gran nivell de joc fossin incapaços de mostrar-nos quelcom més que esforç i ganes sobre la gespa de Montilivi. Al final un cop de cap afortunat a la sortida d'un còrner, gairebé de l'única manera que es podia fer gol, va donar els 3 punts al Betis.

Fora de l'estadi, es va tornar a notar les ganes del club per engrescar a la gent, i tot i que el restaurant es va haver de deixar per un altre dia pel temps, sí que hi va haver una carpa amb activitats per a fer gironisme entre la mainada. Fins i tot la responsable de l'àrea social, la nostra amiga Joana, tenia pensat en fer un mosaic al nostre gol, acció que ajudarem a fer possible quan les condicions climatològiques ens tornin a respectar. Aquest interès per fer gran el Girona es el que ha fet que tot i el ruixat de dissabte 5200 espectadors donessin color a les graderies de Montilivi, en el que no es port considerar, ni molt menys, una mala entrada.
No tot van ser males notícies per a la Penya Immortal, ja que com a mínim si que vam tenir l'oportunitat de seguir fent el que més ens agrada, fer amics. Al matí ens vam trobar amb la Peña Bética de Santa Coloma de Gramanet a la nostra seu, on vam compartir cerveses i dinar tot comentant l'actualitat d'ambdós equips i com veiem el partit que es jugaria a la tarda. Una molt bona estona que esperem repetir aviat (si pot ser a Primera, molt millor, je je).

No ens hem de desanimar per aquestes dues derrotes. Algun dia s'havia d'acabar la ratxa i l'únic que hem de fer es retrobar-la es seguir recolzant als nostres jugadors i que aquests també continuin exhibint les ganes de treballar i fer les coses bé que estan essent la tònica de la temporada. Ara, a pel Valladolid!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats "peazo" foto de portada i no menos linda la de la penya amiga bètica, sigue asi

BON IBERIC ha dit...

Avui dilluns em quedat per veure el partit del Valladolid vs Girona al BON IBERIC a las 21 Hores

Anònim ha dit...

Vamos penya animaros cuantos mas seamos mas reiremos

Anònim ha dit...

Vamos penya animaros cuantos mas seamos mas reiremos

El Recibimiento ha dit...

Pepe ese fichaje es nuevo???