diumenge, 14 de febrer del 2010

Un viatge rodó

Com un partit de promoció d'ascens, així vam viure l'encontre els 27 seguidors que ens vam desplaçar fins a Vallecas per a presenciar la gran victòria del nostre equip. A nivell esportiu dir-vos que la sensació que ens va quedar era que el penal aturat per en Jorquera al primer minut va ser un factor determinant juntament amb la solidesa defensiva que després del minut 10 va demostrar el nostre Girona F.C..
Arribàvem a Vallecas a les 10 del matí, vam visitar un parell de bars situats al cantó del Teresa Rivero per a esmorzar i agafar forces per al partit que havíem de disputar amb els seguidors del Rayo. El tracte rebut a aquests bars, tant per part dels seus empleats com dels clients va ser exquisit.
Molt puntuals, a les 12 del migdia tal i com havíem quedat, ens van venir a buscar amb cinc cotxes els membres de l'equip de futbol de la federació de penyes del Rayo per a anar a un estadi situat al mateix barri però una mica lluny del Teresa Rivero, abans del partit vam fer un intercanvi de regals, a l'acte va assistir el president de la federació de penyes local.
El resultat final va ser de 7 a 3 a favor dels locals però la imatge que vam oferir va ser força bona, a manca de 10 minuts per acabar l'encontre el resultat era de 3 a 2.
Després del partit vam anar a dinar a dins del mateix Teresa Rivero, al restaurant Cota, un magnífic pica-pica i un entrecot formaven part d'un menú de luxe. El temps va passar volant i és que quan et trobes acompanyat per gent extraordinària sembla que la vida passi més de pressa.
Ja a l'estadi els colors blanc-i-vermells i els nostres crits acompanyaven en tot moment els nostres jugadors, us hem de dir que l'afició del Rayo són un exemple de com s'ha d'animar a un equip, des del primer minut fins a l'últim tot i que perdien per tres a zero no van parar de cridar consignes a favor dels seus jugadors.
Després del partit vam poder saludar als nostres jugadors a la sortida dels vestidors, també ens vam trobar amb el germà del nostre jugador Jose, l'Àngel ens va felicitar per aquest gran triomf.
En fi amics, hem arribat avui a les vuit del vespre, cansats però amb un somriure d'orella a orella.

5 comentaris:

Penya Curta GFC ha dit...

Felicitats nanos!
Pepe, estic tan acostumat a veure't traja't que no et coneixia vestit de futbolista!

Anònim ha dit...

PEPE FELICIDADES POR EL TRIUNFO,EN CANARIAS ESTAN PREGUNTANDO DE QUE JUEGAS PARA FICHARTE EN LA U.D.LAS PALMAS QUE FALTA UN FICHAJE COMO TU ORLANDO.

Anònim ha dit...

Enhorabona pel desplaçament nois, sous un cracks, Pepe estàs que te cagas vestit de curt, si et veu en Salamero et fa fitxa pel 1r equip.jaja. Ens veiem aquest vespre al Bon Iberic.

El Recibimiento ha dit...

Enhorabuena por ese exelente partido .
Pepe si el salamero no te ficha aqui nos hace falta un LTD .


ajjjajjjaaa

Fran ha dit...

Otra vez te superaste Pepe, ¡gran viaje!

La gente del Rayo majísima... una pena que cantaran tanto que se nos oyera jeje

El domingo hay que ir todos a Montilivi con más ganas de animar que nunca, cuenta con las banderas.

El domingo que viene, Real prepárate, el domingo que viene, Real prepárate, lalalalala... ¡Real préparate!

¡Vamos Girona! ¡Qué no bajamos!