diumenge, 21 de febrer del 2010

Àxel, avui va per tu

Quan aquest matí uns quants membres de la penya hem gaudit de la gran victòria dels nostres juvenils dedicada pels seus companys a l'Àxel, sabíem que aquesta jornada estaria marcada per petits detalls, petits detalls a nivell futbolístic però important a nivell personal.
I si petit detall era l'homenatge dels seus companys a un jugador que ha patit una lesió, no tan important la lesió com és ell al cor dels seguidors gironins, també és un petit detall com ha viscut en Xavier Aguilar, un linier de primera i de Champions gironí la prèvia del partit. Com potser vosaltres i nosaltres mateixos amb en Xavier no hem parat de mirar el rellotge esperant l'hora del començament del partit.
Hem guanyat a un equip de primera, l'humilitat dels jugadors de l'Erreala com podeu veure a en Claudio Bravo, protagonista a tots els mitjans de comunicació la setmana passada pel seu gol essent porter, fent feliç a un dels seus seguidors, ens anima a dir-ho.
I això dona més mèrit a la nostra victòria, avui és un dia feliç per a la penya però també per a moltes persones com en César, Bianadicto 16, Hiroshipower, Vila, Villain, Matamala (no ens referim al jugador en aquest cas, però també) i un munt de gent que ha fet que avui Montilivi hagi estat una festa, bé els nostres jugadors els primers.
L'Anna, una de les seguidores més antigues, que no velles, del nostre club i mare d'un dels nostres futurs cracks sempre diu que al bloc mai falta una foto a on estem menjant, avui us deixem amb una foto de les "papas arrugás con mojo picón" que hem degustat al Bon Ibèric després del partit gràcies als nostres amics de la penya "El Recibimiento", la Conxi ha preparat les patates que ens han enviat des de Las Palmas seguint la recepta que l'Orlando ens ha indicat i la salsa que la dona de l'Orlando, el mojo picón, que també ens han enviat ha estat la fi perfecta per a un dia perfecte.
Hem fet 6 punts que potser no hi comptàvem, però han estat gràcies a la nostra humilitat, la mateixa humilitat que portarà a un equip de primera a primera com l'Erreala, ara ens jugarem 9 punts amb equips que si juguem amb aquesta humilitat pràcticament ens asseguraran el nostre objectiu.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

QUE TRIUNFO DEL GIRONA SE ESTAN HACIENDO UNA SEGUNDA VUELTA DE LUJO .SEGURO QUE SERAN UN EQUIPO A TENER EN CUENTA .ORLANDO.

Fefi Santana ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
El Recibimiento ha dit...

Enhorabuena por ese triunfo
Llega en el mejor momento
De 3 en 3 si señorrrrrrrrrr.

Noe ha dit...

Enhorabuena a todossssssssss! Seguid así, un abrazo desde LAS PALMAS.

bienadicto16 ha dit...

PENYA INMORTAL,OS DOY UN 10!Lástima que la gente no se apuntó a la ola!os quise seguir en el gol nord,con los gritos de eoeoeoeeee,pero fué justo cuando se escapó peragon,y se quedo todo en el intento(seguid probando,que ya nos saldrá).también se escuxaron los gritos de oeeee oaaaa el girona de segunda no se va! soys unos craks! gracias por nombrarnos en vuestro articulo del blog. espero que continuemos buscando maneras para seguir con esta intensidad en montilivi,y al poder ser seguir haciendo publicas las iniciativas para que cojan mas fuerza.
Me comprometo a visitar vuestra sede,a hacer un viaje con vosotros,y a seguir vuestra web dia a dia!

Anònim ha dit...

IMPRESIONANTE COMO ANIMABA LA GENTE EN MONTILIVI EL DOMINGO, LA VICTORIA ES GRACIAS A LOS JUGADORES QUE LE METIERON 2 COJONES, PERO LA AFICION METIO MEDIO GOL , CON SU APOYO CONSTANTE AL EQUIPO..UN SALUDO Y QUE SIGA LA FIESTA!

hiroshipower ha dit...

Gracias por nombrarnos a los del foro en vuestra pagina. Lo considero un honor la verdad. Bueno, emepecemos a pensar como calentar Montilivi de cara al partido contra el Huesca... ENDAVANT GIRONA!!!!!

Anònim ha dit...

¡Tenemos que seguir animando así! tarde o temprano la gente se unirá... y se ha demostrado con este partido que nuestras voces pueden llegar a donde no lo hagan las piernas de los jugadores.

¡Vamos Girona!

CE3AP ha dit...

Enhorabuena a todos !! Gracias por animar como nunca desde que somos equipo de 2ªA, juntos conseguiremos mantener esta categoría.
El próximo partido estaremos a tope, es cuestión de seguir machacando por la prensa, por la web, por donde se pueda, hemos de mantener la llama encendida.
Vinga Girona !!!!!!!

César