dilluns, 15 de febrer del 2010

L'esperit de l'ascens

Avui ens hem reunit els directius de les penyes Ibusuki Hiroshi, Miki Albert, Celrà i Immortal i hem decidit sumar-nos a una iniciativa popular que ha nescut a través dels fòrums d'internet per a que aquest diumenge es visqui un partit especial a Montilivi.
Per la qual cosa us convoquem a tots per a que porteu diumenge les gorres, bufandes, samarretes i tot allò que va donar un color blanc-i-vermell molt especial al nostre estadi en aquells partits de l'ascens.
També us demanem que porteu una mica de confeti per a llençar-lo quan surtin els nostres jugadors al camp.
Per part de les penyes farem una pancarta cada penya a on donarem suport als nostres jugadors i també portarem uns quants quilos de confeti per a repartir-ho entre els seguidors que es vulguin afegir a última hora a aquesta iniciativa. Us hem de dir que no portarem confeti per a tots els seguidors que assisteixin al partit, només posarem el nostre granet de sorra per a que aquesta iniciativa popular sigui un èxit.
Esperem que actes com el de diumenge serveixin per a demostrar que tots els gironins units som invencibles i tots plegats, jugadors i seguidors, aconseguirem el nostre objectiu que no és altre que el poder gaudir d'aquesta segona A un any més.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ése es el espíritu.
¡No nos echarán de Segunda ni con agua caliente!

¡Vamos Girona!

ANTONIO RODRIGUEZ ha dit...

SALUDOS A TODA LA GENTE DE GIRONA DESDE GRANCANARIA CON TODO CARIÑO.LES FALTA RON MIEL?

Anònim ha dit...

QUINA BONA PENYA QUE SOU, US MEREIXEU UN 10!

Anònim ha dit...

SI EL GIRONA GANA A LA REAL SOCIEDAD TIENE EN SUS MANOS LA PERMANENCIA.UN SALUDO ORLANDO.

El Recibimiento ha dit...

A por la Real y se dara un buen salto ....

Suerte a todo el Girona FC