dijous, 25 de febrer del 2010

Amb la radio amb el Real Unión, amb gran ambient amb la S.D. Huesca i DESPLAÇAMENT A CASTELLÓ

Així viurem els tres propers partits que poden significar donar un gran salt cap a la consolidació del nostre equip a la categoria els membres de la penya. Ja coneixeu que no ens agrada sumar els punts abans de jugar-los, hem d'anar pas a pas, partit a partit, però el temps se'ns tira a sobre i avui aprofitem per a, a part de convidar-vos a que escolteu el partit del nostre Girona F.C. a la nostra seu el bar Bon Ibèric el proper diumenge i de que per al dissabte posterior repetim l'ambient viscut davant de la Real en aquesta ocasió contra la S.D. Huesca a Motilivi, anunciar-vos el desplaçament que farem a Castelló.
Bé amics, l'any passat ja vam anar a Castelló per a passar un gran cap de setmana a Marina d'Or, ens va portar sort ja que allà el nostre equip va signar pràcticament la seva salvació. Tots els que vam anar ens va quedar un gran record per la qual cosa aquest any repetim l'experiència.
Si el partit es juga diumenge 14 sortirem de Girona el dissabte 13 a les quatre de la tarda per arribar a sopar a l'Hotel Gran Duque de Marina d'Or, allà passarem la nit i després d'esmorzar i dinar allà mateix anirem cap a l'estadi per a tornar cap a Girona quan finalitzi el partit.
Si juguem dissabte sortirem a les 10 de matí del mateix dissabte per a arribar a l'hotel a dinar, després de dinar a veure el partit i després, cap a l'hotel per a sopar i dormir, diumenge després d'esmorzar tornarem cap a Girona.
El preu del viatge és de 110 euros per als socis de la penya i de 120 euros per als simpatitzants, el preu inclou el viatge amb autocar, l'entrada del partit, la nit d'hotel, el dinar, el sopar i l'esmorzar.
A partir d'aquest dissabte ja podeu passar per la nostra seu per a omplir els fulls d'inscripcions i fer efectiu l'import del viatge.
Potser us preguntareu que passa si juguem divendres, doncs una llàstima ja que hauríem de suspendre el desplaçament però ja hem parlat amb l'hotel d'aquesta circumstància i la veritat és que és un plaer tractar amb gent així ja que no representaria cap despesa ni per a la penya ni per als que estigueu inscrits.
Per últim dir-vos que la data límit d'inscripcions és el 8 de març. Esperem que amb la victòria amb el Real primer i amb el Huesca després faci que aquest desplaçament sigui un gran èxit.

6 comentaris:

binadicto16 ha dit...

Rezaremospara que no se juegue el viernes. Pinta muy bien el viaje. Yo me apunto!

Anònim ha dit...

UN CANARION TAMBIEN QUIERE IR A ESE DESPLAZAMIENTO DE CASTELLON Y QUE GANE EL GIRONA A QUE HORA Y DIA SALE LA GUAGUA ESPERO QUE ME INFORME.GRACIAS UN SALUDO Y A GANAR .ORLANDO.

Anònim ha dit...

¡Marea rojiblanca! Y si somos poquitos... "charco" rojiblanco jeje

Vamos Girona que no bajamos

Anònim ha dit...

YO TAMBEE MAPUNTO!
MAREA ROJIBLANCA!
VAMOS!

antonio rodriguez ha dit...

un saludo desde las palmas ,les esperamos en las islas,estareis como en casa,y decirle a oscar que publique una foto con la botella de ron miel.....jajajajajaj
un saludo fuerte para todos


peña el recibimiento

bienadicto16 ha dit...

BIEN!BIEN!BIEN! se juega el sabado,lo único que a las 8.No se si eso variará alguna cosa de la prevista.ya informareis. la marea rojiblanca puede ser posible!