diumenge, 7 de desembre del 2008

2008 odissea de l'espai aeri

Després del fandango de l'aeroport del Prat, els nostres jugadors s'enfrontàven a la buleria mecànica, així és conegut l'equip local pels seus aficionats, però el nostre equip li va sortir per peteneres al Xerez. Cinc minuts abans d'acabar l'encontre tots pensàvem que un equip que ha estat tancat a un aeroport durant més de set hores i arriba a l'estadi amb el temps just de canviar-se i escalfar una mica només podia aspirar a complir l'expedient i tots els aficionats que érem a Chapin ja estàvem orgullosos dels nostres jugadors ja que aquest expedient, amb la imatge que havia donat el Girona F.C. l'havia complert amb escreix. El futbol és maco perquè no segueix cap lògica i quan menys t'ho esperes, de la mateixa manera que t'omple de tristesa, també t'omple d'alegria, ahir el gol d'Arnal i una gran actuació d'en Rafa Ponzo ens va obrir les portes d'un empat assolit gràcies al penal transformat per en Manga.
Potser algú ens pot acusar de pilotes però només diem el que vivim, ahir la directiva del Girona també va estar a l'alçada de les circumstàncies, veure a la Gemma que durant set hores no es va desenganxar del telèfon parlant amb els irresponsables de la companyia de l'avió mentrestant els directius estaven amb el director de l'aeroport, és només fer esment del que va passar ahir, més si tenim en compte que el Girona F.C. ja tenia un vol xàrter des de Girona pels 40 expedicionaris de l'equip i per aconseguir mobilitzar als aficionats gironins van creure més oportú pactar amb aquesta empresa i fer un avió més gran.
Un dels moments més surrealistes de la tarda va ser quan al bus llençadera ple de gom a gom pels 80 expedicionaris gironins, aficionats i jugadors, cantàvem A por Ellos Oe, A por Ellos Oe, la cara d'en Raul Agné era tot un poema.

Qui més qui menys ja havia fet el seu planing del dia a Jerez, uns ens comentàvem que havien quedat amb amics d'allà i nosaltres ja haviem quedat amb en Juan Carlos Corchado, president de la Peña Los Ilustrados i president de la federació de penyes del Xarez C.D. per passar el dia que la manca de serietat de l'empresa de l'avió no ens va permetre. L'acte de germanor entre aficions només es va limitar a un intercanvi de bufandes i rajols cinc minuts abans d'entrar a l'estadi. Per sort, ja ens han confirmat que vindran a Girona i passarem el dia que no vam poder passar ahir.


L'afició del Xerez C.D. es va portar meravellosament amb tots nosaltres, una de les sorpreses va ser conèixer a la Peña Los Roneros, un cop acabat el partit vam fer una fotografia conjunta de tots els expedicionaris gironins amb els membres d'aquesta penya que també ens han confirmat que a la segona volta visitaran la nostra ciutat.




3 comentaris:

Anònim ha dit...

Un 10 al equipo y a los que viajaron con él.

Ahora a ganar estos dos partidos en casa y.. ¡a primera! jaja

JUANMA, LOS RONEROS ha dit...

Desde Jerez, nuestra mas sincera felicitacion al equipo y a toda la aficion del Girona y muy especialmente a todos los aficionados que acompañaron al equipo y que se hicieron unas fotos con LOS RONEROS.

Un saludo y mucha suerte,,, nos vemos en primera...

Oscar Duarte ha dit...

Tiene mucho merito este punto .
Despues de todo este retraso
Llegar calentar y jugar y despues la remontada que no me sorprende del Girona despues del partido con la UDLP con esa remontada expectacular .
Solo queda ganar en casa esos 6 puntos para marcharnos a la
navidad tranquilos.


La aficion que acompaño al equipo un 10 bien grande.