dijous, 18 de desembre del 2008

Recollida de joguines a Montilivi


Avui és un gran dia per a la nostra penya ja que us anunciem l'acte social més important en el que hem participat mai. La Penya Immortal Girona juntament amb el Girona F.C. en col.laboració amb la Creu Roja Joventut de Girona organitzem una recollida de joguines dissabte a l'estadi.


Abans del partit contra el Castelló muntarem una parada a l'entrada del camp i un grup del voluntariat de la Creu Roja juntament amb membres de la nostra penya recolliran les joguines que els seguidors gironins ens aportin. Tots els aficionats que donin una joguina rebran una butlleta per a un sorteig que es farà a la mitja part de l'encontre a on es sortejarà un viatge per a dues persones per veure al mes de març la Real Sociedad-Girona F.C. que organitzarà la nostra penya. El sorteig no l'heu d'entendre com un reclam per aportar joguines sinó com un acte d'agraiment de la penya vers els seguidors que recolzin la campanya.


El que sí ens han demanat és que les joguines no tinguin un caire ni bèl.lic ni sexista i que siguin noves o en molt bon ús, per saber si una joguina és adient només heu de pensar si us agradaria regalar-la al vostre fill.


Sabem que l'aficionat gironí és molt solidari i generós per això estem segurs que aquesta recollida serà un gran èxit.