dissabte, 29 de novembre del 2008

Responsabilitat

Avui ha sigut el dia que hem sortit de l'estadi més contents, pensareu que com podem dir això quan la majoria dels que hem estat allà no ens ha agradat el partit, molt senzill, aquests son els partits que marquen una temporada i l'equip s'ho ha agafat així, com dèiem a l'article anterior avui era una final i ja sabeu que a les finals el més important és el resultat i és molt difícil que un equip llueixi tot el que te a dins perquè els nervis dels jugadors davant d'aquesta gran responsabilitat és un pes massa gran. El fet de que els nostres jugadors hagin sortit a la gespa amb aquesta responsabilitat davant del cuer de la categoria ens ompla d'orgull perquè diu molt de la fortalesa del grup humà que tenim al vestidor i és la clau de l'èxit que ens espera. Una mostra de la qualitat humana dels nostres jugadors és que a la sortida de Montilivi hem hagut de donar ànims a en Jito que tot i ser peça fonamental de la victòria d'avui, no ha sortit gaire content del seu partit, la veritat és que els aficionats no el valorem el que es mereix perquè no coneixem la seva gran tasca a dins del vestidor, no volem jugar a "pitonisos", però estem segurs que un cop acabi la temporada, la d'en Jito, ens farà recordar a la d'en Pinilla a l'any de l'ascens del Nàstic a primera.
Dissabte que ve ens anem a Jerez, com podeu veure a la fotografia uns membres de la nostra penya ja han passat per les oficines del club per apuntar-se al viatge que organitza el nostre Girona F.C.. Per primera vegada a la temporada, gràcies al resultat d'avui, tant aficionats com jugadors podrem anar a un partit per gaudir del mateix sense l'angoixa del resultat, davant del lider i amb els deures fets podrem gaudir de tot el futbol que porten els nostres jugadors a dins. Un partit com el de dissabte anirà molt be per descarregar tota la tensió acumulada fins ara i serà com una mena de càrrega de bateries per continuar lluitant al 200 per cent a cada partit com ho hem estat fent fins ara.

No volíem acabar aquest article sense mostrar-vos el que algú ja l'ha batejat com el fill de l'autocar del Girona, un Seat 600 vestit del Girona F.C., un cotxe històric per a un club històric.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona Girona!
Ahir vaig poder veure el partit per la TV i me'n vaig alegrar molt del resultat...

A veure si la setmana que ve també podeu emportar-vos els 3 punts de Xerez!

Som-hi Girona!
Aúpa Zaragoza!

Oscar Duarte ha dit...

Que guapo el Mini
La primera foto es del Club ?
Creo que si .