dissabte, 1 de novembre del 2008

Del cel a la terra

Si fem la crònica del partit es pot resumir amb el que hem estat veient fins ara, un Girona molt superior, però aquesta vegada plasmat al marcador. Quan al migdia comentàvem el que seria el partit amb els seguidors del Zaragoza els hi dèiem que el Girona juga molt be al futbol, ells ens tenien molta por però confiaven en la punteta de sort que tenen els equips grans per endur-se´n els tres punts, quan la Kristina els hi deia d'un empat no signava ningú. Avui el nostre Girona sense fer més que el dia del Rayo o la Real a tret els tres punts davant d'un altre gran equip, quan diem sense fer més no volem desvirtuar la victòria d'avui sinó valorar el joc fet fins ara. La setmana que ve tenim un dels partits més importants, tal com dèiem el dia de l'Alacant, aquests partits marquen la trajectòria del pressent i poden marcar el futur del club al final de la temporada.
Aquest migdia us parlàvem que els Cracks del Zaragoza ens havien rebut de meravella, a la tarda, el seu president ens ha rebut amb el mateix entusiasme.

Hem passat un dia genial amb els seguidors del Real Zaragoza de l'Hospitalet i de Castelló de la Plana, és un orgull per a la nostra penya el poder exposar una bufanda del Zaragoza donada per un dels seus seguidors més fidels.


A la nostra seu hem cantat i ballat a ritme de sardanes i jotes, també hem cridat molt, en un ambient de germanor tant s'hi podia sentir GIRONAAAA, con ZARAGOZAAAA, en resum, una altra jornada que els seguidors gironins mai oblidarem.
Per acabar dir que el títol de l'article servia per a una possible derrota del nostre equip, segur que si així hagués estat no l'haguesim titulat així, però com comentàvem amb en Migue un cop acabat el partit, hem de baixar del cel per tenir els peus sobre la terra.




6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei amics. Soc el Josep Maria, de la penya Hospitalet. Moltes gràcies per tot. I felicitats per la victória. A veure si quan juguem a Zaragoza ens podem veure. Saluts. Molt maco el blog.

Anònim ha dit...

que bé, força girona fc, va ser molt gran lo de dissabte....

nucci17 ha dit...

hola, alguien me podria decir si todos los equipos q juegan contra el girona se qedan en el hotel melia? es q siempre veo q os fotografiais con los jugadores de el equipo rival y a mi tambnien me gustaria ir algun dia. gracias

Anònim ha dit...

Ei! Soy Javi, de Igualada. Estuve ahí en vuestra peña el sábado... el más jovencito de todos... només felicitar-vos i donar-vos les gràcies pel gran tracte rebut, sou collonuts!!!

Continueu així!
Visca Girona!!!
Aúpa Zaragoza!!!

Anònim ha dit...

viva Ligallo, muy especial vuestro trato a la aficion rival.

un saludo a ultras gerona, esperamos que sigan adelante.

Anònim ha dit...

SIIII!
AQUEST DIVENDRES AGAFU EL TREN I CAP A MURCIAAA!
QUE HI HAGI SORT
SOU COLLUNUTS IMMORTALS