dimecres, 27 de febrer del 2013

Tornar a guanyar mola!

Recordant el lema que va fer servir el Córdoba a la Copa del Rei, La Copa Mola, podem dir que retrobar-nos amb la victòria després d'uns mals resultats també mola. Tres punts més que es queden a Montilivi i un nou motiu per creure en el somni començat a la primera volta: tornem a ser tercers després de desfer-nos d'un rival directe. No es va jugar un partit d'aquells que enamoren però vam guanyar i a sobre en Jandro va poder treure's l'espina del penal que li va aturar el porter del Hércules. El 2 a 0 final firmat per Acuña renova les nostres esperances de cara al proper partit al Molinón davant tot un clàssic del futbol espanyol, l'Sporting.
La vessant més fosca d'un dia que es presentava ple de llums va ser la greu lesió de genoll del nostre golejador Benja, per la qual ha hagut de ser operat i es perdrà el que resta de temporada. Una autèntica pena, ja que aquest any s'havia destapat definitivament com el gran davanter que és i estaven entrant-li totes les que l'any passat es resistien i el Girona tant necessita. Esperem que pugui tornar amb l'equip ja feliçment a Primera, fita que si s'aconsegueix serà, en gran part, gràcies a l'aportació que ha fet fins ara.

TE QUEREMOS VER PRONTO GOLEANDO DE NUEVO.
MUCHA FUERZA BENJA.

Com ja havíem dit al llarg de la setmana la Peña Cordobesista Sangre Blanquiverde de Barcelona ens va visitar com ja havien fet la temporada passada. Els seguidors blanc-i-verds van anar arribant de la Ciutat Comtal (n'hi havia algun estava allà però havia arribat expressament pel partit des de Córdoba en avió) en els seus cotxes particulars per acabar trobat-se al Bon Ibèric, on els esperava un aperitiu de benvinguda. Durant una agradable estoneta vam compartir les nostres vivències i impressions sobre aquesta temporada en la que ambdós equips estan rallant a un gran nivell.
Demostrant altre cop allò de "rivals només durant 90 minuts" que caracteritza a ambdues penyes, els seguidors blanc-i-verds, amb el seu president Alberto al capdavant, van unir-se a la jornada solidària gironista que el club i la Fundación Iván Mañero havien organitzat pel passat diumenge, afegint una abundant donació d'aliments als que els immortals ja havíem reunit pels nens de Guinea-Bissau. El futbol, i la part que el manté viu, els aficionats, amb els que necessiten la nostra ajuda.
La trobada va continuar al Restaurant 106. El fet de conèixer-nos ja de l'any passat va fer la jornada molt més distesa, compartint algunes anècdotes que ens van fer treure uns bons somriures a tots, que, al final, és del que es tracta. Abans que els membres de Sangre Blanquiverde marxessin cap a l'estadi a comprar les entrades, els vam fer entrega d'un petit quadre amb una instantània de la seva darrera visita perquè sempre puguin recordar que a Girona hi tenen bons amics. Ells van correspondre amb una de les seves fantàstiques bufandes. Curiosament van escollir aquest partit per estrenar-les i repartir-les entre els seus socis. Ens vam acomiadar desitjant tornar-nos a veure a Primera (encara és possible per a tots dos).
 
Soria és cada dia més a prop! Ja són 27 les persones apuntades i amb habitació reservada a l'Hotel Cadosa. Degut a l'èxit de la nostra crida, allarguem el termini d'inscripció fins el dia 15 de març per completar les últimes places. Recordeu que podeu apuntar-vos al Bon Ibèric o a les oficines del Girona FC i que en el moment de la inscripció només haureu de pagar 50 € dels 80 (per a socis de la Penya Immortal) o 85 (per a no socis) que val tot el desplaçament, que inclou el viatge en autobús, la nit d'hotel, un esmorzar i un àpat. Amb la bona temporada que estem fent sobren els motius per posar-se en marxa cap a terres castellanes!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sacar algo del Molinón nos daría mucha confianza para los partidos que quedan fuera.

En casa creo que somos superiores a muchos de los que vienen y con esfuerzo lo sacaremos adelante.

¡Adelante Girona!