dijous, 7 de febrer del 2013

Passió gironista

En un tres i no res i sense gairebé adonar-nos-en arribarà la Setmana Santa, temps de devoció religiosa per a alguns i de descans per a tothom. Moltes són les alternatives d'oci que ens ofereixen aquests dies en els que el temps ja començarà a millorar, però poques millors que gaudir-los acompanyant al nostre equip.

Per aquesta raó, i aprofitant l'avinentesa que el Girona jugarà a Soria contra el Numancia el cap de setmana del 30 i 31 de març, des de la Penya hem organitzat un viatge per veure el partit i de passada fer una mica de turisme. A més, el calendari acompanya, ja que dilluns 1 d'abril serà festiu i això significarà que molts no hauran de tornar a la feina amb la ressaca d'un viatge que de ben segur serà excepcional.

La sempre magnífica organització de la LFP, amb la desinteressada col·laboració de la televisió, evitarà que coneguem la data i hora exacta del partit fins, si hi ha sort, una setmana o dues abans del partit, així que els horaris exactes (sortida, arribada, àpats...) els haurem de facilitar més endavant.

El preu del viatge és de 80 € pels socis de la Penya Immortal Girona i de 85 € pels no socis. Aquest import inclou el desplaçament en autobús, la nit d'hotel, un esmorzar i un àpat (dinar o sopar, depenent del dia que es jugui el partit). Encara no sabem el preu de l'entrada, que va a part i comprarà cadascú a Soria com vam fer a Huesca i Sabadell. El club negociarà amb el Numancia perquè surtin tan econòmiques com sigui possible. També tenim en ment fer una trobada amb alguna penya del conjunt local per un dels dinars, d'assistència opcional per als desplaçats que ho desitgin.
 
Dormirem a l'Hotel Cadosa, situat a només 5 minuts de Soria, amb més de 60 habitacions amb vistes a l'exterior, connexió a internet sense fils, calefacció i televisió de pantalla plana. La seva ubicació recorda, pels qui vau venir, a la de l'Hotel Ametzagaña de Sant Sebastián on vam anar les temporades 2008/2009 i 2010/2011.

La data límit per a les inscripcions serà el 25 de febrer, podent-se fer al Bar Bon Ibèric (C/Pamplona, 3) i a les oficines del Girona FC a l'Estadi de Montilivi. A l'hora de fer-la, per facilitar les coses a tothom en l'aspecte econòmic, només s'haurà de fer un primer pagament de 50 € en concepte de reserva d'habitació d'hotel. La resta es podrà pagar el mateix dia del viatge.

Ni mar ni muntanya... aquesta Setmana Santa amb el Girona! Anima't a venir i viu la passió blanc-i-vermella!      

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Buena ocasión para conocer la ciudad y un estadio que ha sido de Primera División. Para irnos acostumbrando... jeje

Anònim ha dit...

grandes GIRONISTas!

Anònim ha dit...

Un viaje de los que estaba esperando. Y lo mejor dormir una noche en un hotel y poder hacer turismo. Que eso de hacer viajes de ida y vuelta el mismo dia, nunca me ha gustado.
David