dimarts, 19 de febrer del 2013

Per agafar embranzida

La segona volta està sent molt dura, amb resultats i sensacions molt diferents a les de la primera, però era d'esperar que en algun moment de la temporada hi hagués una mala ratxa de resultats. És dur que Las Palmas hagi aconseguit tornar-nos la maneta que li vam fer en un dels millors partits que hem jugat fins ara, però cal ser positius si volem capgirar la situació i tornar al nivell que sabem que aquests jugadors poden donar, més que res perquè hem vist com ho han fet en una primera volta de somni. El darrer quart d'hora de partit és el camí. És igual que el rival ja estigués relaxat pel gran avantatge, contra el Córdoba hem d'exhibir aquesta voluntat de sacrifici i encert de cara a porteria que guardem a les nostres botes. Sumar els 90 minuts d'aquest diumenge als darrers bons 15 de Las Palmas.
Com podeu veure a la fotografia que encapçala l'entrada d'avui, diumenge l'onze inicial va ser acompanyat novament pel petit Brian, fill dels nostres amics Óscar i María de la Peña El Recibimiento de la UD Las Palmas. Els companys d'aquesta penya van conversar i fer-se fotos amb els jugadors i directius gironistes, entre ells el favorit d'en Brian, el lateral Jose. Muchas gracias por hacer honor a vuestro nombre y brindar tan caluroso recibimiento a nuestro querido Girona FC cada vez que visita la isla.
A gairebé 2300 km de distància, un bon grapat de gironistes ens vam reunir al Bon Ibèric per seguir el desafortunat partit de l'equip a terres canàries. Sense por a equivocar-nos podem dir que la nostra seu va ser el punt neuràlgic del sentiment blanc-i-vermell a la ciutat, amb gairebé tanta gent reunida com el dia del matx contra el Real Madrid Castilla en el que vam acabar fent un dinar de germanor tots plegats. A part dels immortals habituals, ens van acompanyar alguns amics de l'Associació de Voluntaris del Girona FC i d'altres aficionats que habitualment prefereixen veure els partits a casa seva. Llàstima del resultat.
Aquesta setmana ens endinsem en la recta final per apuntar-se al viatge a Soria. La cosa sembla que rutlla i ja son 21 els seguidors que ens han confirmat que vindran amb nosaltres a gaudir d'un excepcional cap de setmana animant al Girona en el seu partit contra el Numancia. Ara ens toca a tots els gironistes fer un petit esforç per incrementar aquesta xifra. Anima't a venir i passar una Setmana Santa inoblidable! Tens temps per inscriure't i pagar els 50 € fins el dilluns 25 de febrer.
Per últim, però no per això menys important, els plans per diumenge. Com sabeu, rebem altra vegada la visita del Córdoba, que enguany està fent una molt bona temporada i està a només un punt del Girona. Per aquesta raó és important que ningú falti a la cita amb els nois de Montilivi i que tots posem de la nostra part animant-los de valent per aconseguir tres punts que ens fan molta falta per no despenjar-nos. La Penya Immortal escalfarà motors amb una de les activitats que li han donat fama: una trobada amb els seguidors contraris. En aquest cas repetiran visita els nostres amics de Sangre Blanquiverde, la penya barcelonina del Córdoba CF, així com amb una petita representació d'aficionats arribats directament des de la ciutat dels califes. El programa serà el mateix que el de l'any passat, recepció amb aperitiu al Bon Ibèric i dinar de germanor al Restaurant 106 de l'Avinguda de Sant Narcís. Esperem repetir també l'agradable jornada viscuda amb la seva companyia i, perquè no, també el 3-1 de l'any passat. Us esperem a tots a partir de les 12 a la nostra seu.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hay que volver a ganar cuanto antes y reconducir este mal comienzo de 2013.

Es un partido muy importante, el Córdoba está a solo un punto... ojalá mucha gente vaya al campo a apoyar, lo necesitamos.