dimecres, 13 de febrer del 2013

Qüestió de confiança

6 punts dels darrers 21, una combinació de mala sort i dies dolents... el més normal és que hi hagi gent que baixi del núvol i es doni per satisfeta amb una permanència fàcil i sense ensurts. Nosaltres des de la penya, per molt que ens titllin d'agosarats, ens hem de mantenir amb l'optimisme al 100%, ja que és l'única manera de crear un clima en el que coses com les de dissabte no es tornin a repetir i puguem seguir somiant. Després ja es veurà que passa.

Hem de creure i han de creure els jugadors. Contra l'Hércules la primera part va fer-nos recuperar l'esperit dels dies de les grans golejades, amb el Girona controlant de principi a fi el partit i tenint nombroses ocasions per haver anat al descans amb un avantatge major que l'1 a 0. La segona, com és lògic contra un equip que tot i el seu mal paper aquesta campanya, està fet per mirar més amunt, el joc es va complicar una mica més. No hi va haver gaire perill dels alacantins però es tancaven bé i fins i tot van aprofitar una acció aillada per empatar. La intenció blanc-i-vermella era guanyar i Rubi va apostar per donar entrada a tota l'artilleria fent debutar a Gerard Bordas a Montilivi. El manresà va estar molt precís en les passades, va atrevir-se a xutar i va acabar provocant un penal. Jandro el va errar, malauradament. Ara és quan els gironistes que tan hem gaudit del seu futbol hem d'estar al cantó del de Mieres i els seus companys. Això li donarà la confiança necessària per xutar el proper penal i convertir-lo en gol i molt més.
Aquestes ganes de creure'ns-ho ens van portar a fer el "tifo" de la setmana. Com vam anunciar a les xarxes socials, s'inspirava en la famosa campanya #novullpagar contra els peatges, modificant el seu lema per adaptar-lo al nostre desig: #jovullpujar. Com ve sent habitual, ens vam reunir el matí previ al partit al Bon Ibèric per comprar els materials i fabricar-lo. En el procés hi va tenir un paper important el nostre "sastre" Jota, al que donem des d'aquí les gràcies. Tot un manetes al que vam trobar a faltar al partit per culpa de la grip.
En teoria la barra blanc-i-vermella que es veu a la imatge sobre la pancarta, representa la barrera del "peatge" que porta a Primera Divisió. La falta d'efectius i la dificultat per coordinar els existents va evitar que quedés més enlairada, simbolitzant el pas que volem que faci el nostre equip. Però bé, el que compta és que es va llegir el missatge i que hi vam posar, com sempre diem, molt d'amor.
L'altre eix d'activitat immortal de la setmana va ser el desplaçament a Soria per veure el Numancia - Girona els propers 30 i 31 de març. Ens fa molta il·lusió poder realitzar-lo. Si no sabeu que fer aquesta Setmana Santa i sentiu la mateixa passió pels colors que nosaltres, aquest és el teu viatge. Apunta't abans del 25 de febrer a la nostra seu (C/Pamplona, 3) o a les oficines del club. Ajuda'ns a conquerir Los Pajaritos!    

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hay que tomárselo con calma que queda mucho.

Pase lo que pase esta temporada ya es para enmarcarla.

¡Todos a Soria!