dissabte, 21 de gener del 2017

Temps d'esperança

L'entrada d'aquesta setmana arriba en edició exprés de dissabte, però arriba. Ho fa amb l'alegria de la bona marxa de l'equip i l'èxit de la darrera iniciativa solidària de la nostra penya, però l'actualitat mana i el primer que hem de fer és presentar-vos una cita ineludible pels aficionats al futbol a la que volem que ens acompanyin quants més gironistes millor.

AFEPE - Aficiones Unidas organitza conjuntament amb l'Asociación de Peñas del Granada CF "G19" i la Lliga de Futbol Professional el seu XIV Congrés Nacional de Penyes de Futbol. S'espera que del 23 al 25 de juny més de 700 aficionats de prop d'una cinquantena de federacions de penyes de tota Espanya es reuneixin a la ciutat de l'Alhambra per viure un cap de setmana ple d'activitats relacionades amb l'esport rei. Podeu veure detallat tot el que els organitzadors d'aquest esdeveniment ens han preparat, no deixeu de visitar la completa web de l'agrupació de penyes d'aquest club andalús. Visites als monuments més importants, gaudir de la gastronomia i la naturalesa de la zona, fer amics entre els seguidors de la resta d'equips del país... per no perdre-se'l.


Existeixen diferents modalitats de pagament, segons les preferències i possibilitats de cadascú. Com que existeix la possibilitat de fer un pagament fraccionat, nosaltres recomanem el paquet "Alhambra" per gaudir al complet de l'experiència del congrés. Si esteu interessats a venir, heu de contactar amb el nostre president Pepe Sierra (677 77 51 42) el 24 de gener com a molt tard per tal de fer el primer pagament. Pel que fa al transport fins a Granada, treballarem per veure si podem aconseguir, com l'any passat a Saragossa, que el Girona FC ens cedeixi l'autocar de la primera plantilla i subvencioni en part el seu cost. Anirem informant de les novetats al respecte. Animeu-vos a venir!


Ens centrem ja en l'equip i la il·lusió que està fent recuperar a tots els aficionats blanc-i-vermells amb la seva excel·lent actuació en el present campionat de Lliga. Tancar la primera volta en posició d'ascens directe a Primera Divisió és un autèntic somni, però fer-ho a sobre a quatre punts del tercer i nou (nou!) per sobre de la primera posició situada fora dels llocs de promoció, és per fregar-se els ulls. Els gironistes sabem de primera mà que el que finalment diferència una temporada bona d'una que passi a la història és com acaba, però demanar-nos que no en gaudim, fins i tot aguantant el fred que glaçava Montilivi el passat diumenge, és passar-se. L'única cosa que podria haver millorat la gran victòria sobre el Córdoba seria haver pogut compartir un gran dia de futbol amb els amics de Sangre Blanquiverde i les altres penyes del conjunt visitant, que degut a l'horari del partit van preferir no venir tan aviat a Girona. Hi haurà més ocasions per trobar-nos, segur!


Acabem amb la nota solidària. El nostre recapte de menjar pel Banc dels Aliments de les Comarques de Girona avança amb pas ferm. Un bon nombre d'immortals ha portat ja els seus donatius al 106 i demà, dia de partit, esperem rebre'n moltes més. La Penya Immortal Girona ha fet una aportació de 27 euros en nom de l'associació (podeu veure els productes a la imatge) amb l'objectiu de fer que tots podem estar orgullosos d'aquesta campanya que hem volgut celebrar en unes dates diferents però igualment importants, ja que la necessitat no entén de calendaris ni vacances.