dimarts, 1 de desembre del 2015

Tot un premi

Ahir a la nit, durant la Gala dels premis de la Lliga de Futbol Professional, el gironistes vam tenir un nou motiu d'orgull: el nostre tècnic, Pablo Machín, va rebre el premi al millor entrenador de la Liga Adelante 2014/2015, per davant dels entrenadors dels tres equips que van aconseguir finalment l'ascens. Una mostra que la fantàstica temporada passada del Girona, superant els 80 punts i quedant-se només a uns segons de la glòria, va causar sensació a tot el futbol espanyol tot i el desafortunadíssim final. En Pablo va ser capaç de treure el millor dels nostres jugadors i confiem que aquesta temporada tornarà a aconseguir-ne un gran rendiment, com indica la millora que signifiquen aquests últims 4 punts que poden ser 10 si fem ple en els propers dos partits consecutius a casa. Des de la Penya Immortal donarem el màxim a la graderia per aconseguir-ho.
Una inciativa que ens vam dur a terme contra l'Albacete i que creiem que va quedar molt bé va ser la de portar el màxim de banderes blanc-i-vermelles possibles. Lluir els colors del Girona sempre és un plaer i dona un caliu que sempre és d'agrair en tardes tan fredes com les que ens esperem els propers mesos a Montilivi. Diumenge repetim!
Equip i afició, per motius obvis, s'emporten tots els focus i l'atenció, però per tenir un equip de premi i reconegut és indispensable la feina de professionals tan estimats com en Jota, encarregat de material del Girona FC des de fa anys i panys que aquesta setmana celebrava el seu aniversari acompanyat dels membres de la primera plantilla. Ell és sense dubte un dels artífexs d'aquest bon rotllo i tranquilitat que tradicionalment es respira al vesturari blanc-i-vermell i que tant valoren els jugadors que algun cop han vestit la nostra samarreta.
 
També us parlarem avui del "Jota" del filial, en Dani, un bon amic de la penya que viu des de dins la seva passió pel Girona. Com a encarregat de material del segon equip acompanya als nostres joves pels camps de Primera Catalana i s'ha ofert a anar-nos informant de les seves evolucions. Aquest cap de setmana el Girona B va guanyar 1 a 2  (amb gols de Mario i Javier) a Vic, camp en el que el nostre president recordava una golejada 1 a 6 del primer equip fa moltes temporades. Senyal de que ens fem grans en tots els sentits.