dissabte, 26 de desembre del 2015

Nadal immortal, Nadal gironista


En mig d'aquestes entranyables festes arriba una nova entrada del nostre bloc per informar-vos de les darreres activitats de la Penya Immortal Girona i de les que han de venir en els propers. No ens aturem ni per Nadal! Primer de tot, volem convidar a tota la família gironista a la segona edició de la QUINA IMMORTAL, que tindrà lloc demà diumenge al Restaurant 106 (Avinguda Sant Narcís. 106). A partir de les 6 de la tarda passarem una divertida estona cantant línies i quines a un preu "anticrisi": només 1 € el cartró. I atenció perquè això no significa que els premis siguin de menor qualitat, tindrem marxandatge blanc-i-vermell de la penya, cava personalitzat amb el nostre escut, els ja famosos "Panchitos" de xocolata negra i blanca... i 5 fantàstics pernils! A quina quina trobareu més per menys? I a sobre acompanyat d'aficionats del Girona FC com tu! Us esperem a tots!


Passem ja a l'actualitat del nostre equip, que va tancar l'any amb un bon empat a l'Iberostar Estadi. És bo pel punt, sumar després de dues derrotes consecutives i fer-ho a fora de casa sempre és positiu, però durant molts minuts van fer acte de presència les dificultats d'aquesta primera meitat de la temporada. Potser ens podem quedar amb que aquest cop en comptes de xutar 10 cops i no fer cap gol vam tenir una efectivitat molt més elevada, gairebé 1 de 1. Un dels comentaris més escoltats a la nostra seu va ser la diferència entre l'eufòria viscuda en la darrera visita al Mallorca, batallant per l'ascens directe, i aquesta, si bé tots els immortals coincidim en que si afició i equip remem plegats (i afegim algun reforç ofensiu en el mercat d'hivern), no tindrem problemes per tenir un final de temporada agradable.


Més activitat. Aquest cap de setmana el nostre president Pepe Sierra, el tresorer Javi Rina i el soci Félix Sierra van ser presents en la celebració del primer aniversari de la Peña Bética Girona-Olot, de la que ens en podem sentir orgullosos padrins. En el seu dia els vam guiar en els passos necessaris per a la seva constitució i això ens ha agermanat per sempre. En Pepe els hi va fer entrega d'un trofeu commemoratiu en una agradable tarda en la que no va faltar el bon menjar i millor beure.


A l'acte celebrat a la capital garrotxina hi va assistir en Pere, tot un exemple de passió pel futbol. Ser invident no ha impedit a aquest vailet seguir amb entusiasme a la seva UE Olot i ser simpatitzant del Betis i del Girona (segons ens va comentar, quan l'equip de la seva ciutat juga a fora, es desplaça amb la seva família a Montilivi per animar a l'equip blanc-i-vermell). Vam parlar també amb els seus pares i esperem poder tenir-lo un dia amb nosaltres al 106 per viure plegats un partit del Girona i fer-li l'homenatge que aquest gran amor per l'esport rei mereix.


Com ja ve sent habitual, acabent amb la mini-crònica que el nostre amic Dani Aguilar, encarregat de material del Girona FC B, ens fa del partit del filial. Tocava visitar el camp del FC L'Escala (una de les cites habituals de les pretemporades del primer equip) i el matx va ser una autèntica batalla amb molts entrebancs pels gironistes, amb un penal en contra i una expulsió dubtoses que només el sacrifici d'un equip que va demostrar que mereix estar a la part alta de la classificació va poder neutralitzar.