divendres, 1 de maig del 2015

Que el Mini quedi mini

Amics, ja el tenim aquí, el desplaçament més massiu de la temporada i per la situació a la taula de l'equip, esperem que sigui també el més nombrós de la història del club, el nou de maig tots al Mini.
Per primera vegada totes les penyes oficials del club participen en l'organització del desplaçament i també per primera vegada totes les penyes ofereixen el mateix descompte als seus penyistes, així, el preu del bus+entrada queda establert en 15 euros si no ets penyista i de 10 si ho ets.
Per apuntar-vos ho podeu fins dijous 7 a les 17 hores a la nostra seu, el 106, a la resta de seus de les penyes oficials i a les oficines del club.
No venem entrades sense bus i el preu de l'entrada a taquilles será de 9 euros, tot i que us havíem anunciat en aquest mateix article que el preu de les entrades a taquilles seria de 5 euros, el Barça ens va comunicar ahir que ha canviat el protocol de les entrades i a part d'obligar-nos a dir-los el nombre d'entrades a preu reduit demà dijous a les sis de la tarda, també ens van dir que el dia del partit estarien a 9 euros.
La massa social del club cada cop és més i més viva, quan el nostre equip juga a fora, la nostra seu s'omple de gom a gom per veure per la tele els partits, aquest diumenge va ser un altre exemple on fins i tot vam comptar amb la presència del president de la Penya Barbero Bailongo, l'Enric. També, es molt maco comprovar per les xarxes socials que a les seus de les altres penyes també viuen amb la mateixa il·lusió i intensitat que nosaltres els partits de fora.
Exemple de la salut de les penyes és la 3a. Trobada de Penyes que celebrarem demà a Montilivi, el nostre amic Dani de Diver Sils ja té a punt el castell flotant que acompanyarà la barbacoa i que farà que els més menuts passin una estona divertidíssima. Si encara no teniu el vostre tiquet del menú aneu ràpid a les seus de les penyes a agafar-los, queden molt pocs,
Ahir vam parlar amb el president de la Federació de penyes d'Osasuna i ens deia que no han pogut fer cap autocar perquè només s'havien apuntat cinc persones, per tant, no esperem poder compartir dinar amb gaires seguidors pamploniques.
Amb qui sí que compartirem dinar serà amb una nodrida representació del consistori gironí i serà una bona ocasió, ara que és temps d'eleccions i  per tant de demanar, per establir uns llaços més forts entre l'ajuntament i les penyes.
Per acabar, felicitar a tots els que formen part de l'equip juvenil A del nostre club per l'ascens a Divisió d'Honor assolit aquest cap de setmana. Enhorabona i amunt Girona!
 
 
 

1 comentari:

Penya Immortal Girona ha dit...

Hem modificat el paràgraf del preu de les entrades a taquilles per evitar confusions