dimarts, 6 de gener del 2015

La gran família

Amics, tots recordareu la pel.lícula protagonitzada per Alberto Closas i un munt de grans actors, hi han escenes esbojarrades i d'altres amb molt sentiment, com quan es perd el més petit dels setze germans i mentre el busquen tots van cridant Chencho, Chencho!, en fi, quasi com la diada viscuda dissabte.
El president de la Penya Barbero Bailongo, el de la Guixols acompanyat d'un altre membre de la seva penya juntament amb els 38 que formàvem la nostra expedició vam degustar un magnífic arròs a la festa organitzada pels Canyeros del Llagostera a la seva seu, La Canyera i on també van assistir una representació de l'altra penya llagosterenca, Els Golfus.
Com a dada curiosa dir-vos que tant el club blaugrana com les seves dues penyes estan presidides per dones, la Mireia és la presidenta dels Golfus i la Glòria dels Canyeros.
Un moment molt emotiu va ser quan van penjar la pancarta en memòria d'en Nil Marín, el seu pare va acceptar la invitació cursada pel gran Cuqui i va assistir a la trobada. No va veure el partit perquè ens va comentar que encara no té prou forces per presenciar un partit però ens va prometre que vindrà al dinar de tornada.
Després de l'excel.lent dinar carregat de bromes i bon humor vam fer el clàssic intercanvi de regals, nosaltres vam correspondre amb una bandera a la samarreta que ens van entregar.
El partit el vam presenciar acompanyats de la família d'en Pere Pons, la seva àvia és qui porta la marxa al grup, la seva simpatia transmet alegria i amb aquesta alegria vam rebre els gols dels nostres jugadors i vam celebrar aquesta gran victòria.
Per acabar, donar les gràcies als Canyeros i els Golfus, ens ho vam passar genial i entre tots hem aconseguit que els mitjans de comunicació valorin aquesta relació de penyes com modèlica.