dilluns, 19 de gener del 2015

Jamón, jamón

Amics, igual que fa el club, en pocs dies hem fet servir títols de pel.lícules per explicar el que hem viscut a la penya, en aquesta ocasió només el títol de la pel.lícula de Bigas Luna estrenada l'any 92 té a veure però, no l'argument jeje.
I és que la temporada que estan fent els nostres jugadors és de pel.lícula, dissabte al 106, en un gran ambient, vam viure una altra escena gloriosa dels nostres.
I després del partit també va ser d'Öscar, la San i en You van comprar al matí un perniler per poder tallar l'espatlla que no vam sortejar el dia del Llagostera, en Joan va ser l'encarregat de "tocar el violí" i va treure una exquisida melodia.
La cançó va ser complerta, ja que la lletra va sortir de les cinc ampolles de vi dels Viñedos de Hoz que el seu propietari, el president de la Peña Zaragozista de Basbastro, ens va regalar.
Volem agrair a la San i en You la seva predisposició, sempre són els primers a preocupar-se per a què tot surti bé i el més important, sempre amb un somriure als llavis.
I per acabar, volem fer una forta abraçada a l'afició del Real Murcia i especialment als amics de Murciamaniacos, aquest històric club està molt a prop de la seva desaparició i és que les bajanades dels directius qui finalment les pateixen són els seguidors.