dijous, 3 de juliol del 2014

Un congrés de 10

Amics, resulta difícil explicar amb paraules el que vam viure els vuit immortals desplaçats a València, aquí només trobareu unes poques fotografies, per la qual cosa us convidem a visitar el nostre facebook on trobareu un completíssim reportatge fotogràfic.
Divendres a la nit quan vam sortir de l'hotel que compartíem amb els amics del Nàstic, Cartagena i Alavés, un autocar de l'organització ens va portar fins a l'edifici Veles e Vents situat al port. Allà es va celebrar l'acte inaugural del congrés, un fabulós pica-pica i una divertidíssima sessió de ball combinada amb les abraçades i rialles amb els companys d'altres clubs va fer una nit inoblidable.
Dissabte al matí arribava la part central del congrés, al Parador Nacional del Saler el nostre president va assistir juntament amb els presidents de les altres associacions a una reunió a porta tancada amb el president de la LFP Sr. Javier Tebas, mentrestant, com podeu veure, la resta d'immortals s'ho passaven pipa veient l'exhibició de balls regionals.
Més tard, els més de 400 penyistes vam assistir a l'acte principal on es va fa entrega del trofeig "Silbato de Oro" a Clos Gómez. Javier Tebas, el president de l'AFEPE Pepín Suárez, el president del Llevant Kiko Catalán i el president de la Delegació de Penyes del Llevant U.D. Vicente Cosido ens van dir unes paraules.
Al  migdia tocava dinar, nosaltres vam compartir taula amb representants del Barça i del Madrid, a la taula del cantó els representants de Betis i Sevilla no paraven de fer conya sobre la situació dels seus clubs, una mostra de l'ambient viscut aquests dies.
A l'hora del cafè el nostre president va fer entrega d'un trufeig commemoratiu al president de la delegació organitzadora.
Diumenge una gran paella ens esperava a l'estadi Ciutat de València, el matí el vam aprofitar per recórrer de pam a pam l'estadi i per fer-nos les últimes fotos amb els amics dels altres clubs.
Abans de marxar Vicente Cosido ens va entregar un trufeig per tenir un record de la trobada a la nostra seu.
Per acabar, hem de felicitar a tot l'equip organitzatiu, Delegació de Penyes del Llevant, Voluntaris del Llevant, Llevant U.D, LFP i l'AFEPE, enhorabona, heu estat de 10!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola.

A la primera foto els que van de blau de quin equip són?

Anònim ha dit...

Del Getafe