diumenge, 19 de gener del 2014

La vida és així

Aquest cap de semana el començàvem ahir al 106 tallant una part del pernil que va aconseguir aquest Nadal el nostre vocal Garru en la panera sortejada pel restaurant. va ser una prèvia magnífica pel partit contra l'Alavés. Del matx ens podem quedar amb el resultat: a final de temporada baixar o entrar a la promoció d'ascens és qüestió d'un punt i el d'ahir era un dels típics partits que si no pots guanyar com a mínim no pots perdre. Els dos punts aconseguits aquestes últimes dues sortides seran molt bons si guanyem a l'Éibar.

A nivell de penya us hem de recordar que els que vau anar a Saragossa teniu a la vostra disposició a la nostra seu els tiquets per anar a Burger King i degustar el Menú Whopper LFP de franc. Com que els tiquets caduquen el 27/01/2014, la junta de la penya ha decidit que els tiquets que no es recullin abans de divendres es donaran a una entitat benèfica perquè siguin aprofitats per persones que ho necessiten.
També a nivell de penya us hem de dir que aquest matí hem anat una quants membres a veure el Girona-Barça de juvenils. Tot i el desfavorable resultat de 0-5, ha sigut una gran alegria trobar-nos amb gent igual de folla pel futbol que nosaltres com en Javi García, que en els nostres anys a Tercera feia gaudir a Montilivi de la seva classe defensant els colors del Girona.
 
Per altra part, també ens hem trobat amb la desagradable sorpresa de que hi ha gent que es pensa que el viatge abortat a Vitoria l'havíem anunciat i organitzat nosaltres. LA PENYA IMMORTAL GIRONA RESPECTA A LA PREMSA I A TOTS ELS SEGUIDORS DEL GIRONA FC: LA NOSTRA CREDIBILITAT NO ENS LA JUGUEM ANUNCIANT UN VIATGE INEXISTENT NOMÉS PER TENIR AFANY DE PROTAGONISME. No volem dir ni el nom de la persona que es fa dir president d'una penya que no existeix ni el nom de la mateixa, que només aparareix en una pancarta (no el trobareu a cap paper que comporti cap responsabilitat). El nostre bloc no es pot embrutir ni donar més publicitat a una mala persona, però és aquesta "penya" (si es que se li pot dir així) la que ho va anunciar i estem segurs que si al seu president no li dieu que l'hem enxampat per internet gràcies a l'Isaac Navarra que va anunciar per Twitter que el desplaçament fantasma havia estat cancel·lat, encara us dirà que hi van anar uns quaranta.
 
En fi, fa ràbia que encara haguem de donar explicacions per un mort que ens han col·locat, però bé, com diu en Papi al seu article d'avui, la vida és així, per molt que vulguin embrutar el nostre nom nosaltres soms seriosos i bona gent. Potser per això hem superat els 106 socis a la penya, número de carnet amb el que hem volgut fer un petit homenatge a unes persones meravelloses: les Maris, en Toni, en David, en Manolo... tota la família del 106 que també ens ha acollit a casa seva. En Manolo, en representació de tots ells, avui ha recollit el carnet que acredita el Restaurant 106 com el soci 106 de la Penya Immortal Girona.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

se va a hacer desplazamiento a soria? gracias!!!

Anònim ha dit...

dicero en la cara a caravaca si teneis cojones.i compa con
respeto a pepe

Anònim ha dit...

dicero en la cara a caravaca si teneis cojones.i compa con
respeto a pepe

PEPE SIERRA ha dit...

Noi, escrius igual que parles, en Caravaca és un Senyor, tu no. Que vols dir "compa con respeto a pepe"?