diumenge, 26 de gener del 2014

En la nostra salsa

Amics, aquest ha estat un cap de setmana inoblidable per nosaltres, divendres a la nit el nostre secretari Fran es posava en contacte amb la penya de l'Eibar Eskozia la Brava i dissabte al migdia ja teniem  cinc dels seus 75 penyistes a la nostra seu per passar un  dia meravellós. Vérem fer un dinar explèndit on es va cantar, brindar pels nostres clubs i penyes i intercanviar diferents obsequis. Us hem de dir que ens ha fet especial il.lusió que aquesta trobada hagi sortit resenyada al Diari de Girona.
Una mica abans de la seva arribada també vam tenir el plaer de rebre a l'utiller i el delegat de l'equip armer, no es van voler perdre la tapa de calamars que tan bé els hi havia parlat el nostre delagat Javi Galiano, per una propera visita ha quedat pendent la tapa d'orella, una de les especialitats del Restaurant 106, es van sentir molt a gust a casa nostra i  com a mostra del seu agraiment a l'estadi ens van regalar un banderí del club que va recollir en nom de la penya en Manolo, propietari del restaurant.
A l'estadi vam veure un Girona amb molta més "xispa" en atac que en partits anteriors, cosa que juntament amb el debut prometedor de "cartucho Ortuño" com li diu l'Iñaki, ens fa ser força optimistes.
El dia no podía acabar d'una altra manera, després del partit vam fer el "tercer temps" amb els amics eibarresos un altre cop a la nostra seu. Entre abraçades ens vam acomiadar desitjant-nos tota la sort pels nostres clubs.
Per acabar dir-vos que divendres vam fer entraga a en Jaime Marsal, pastor de l'esglèsia evangelista de la Pólvora II i també conegut com el "presidente del pueblo" del barri de Vilarroja dels 25 menús del Burguer King de la gent que va venir a Saragossa amb nosaltres i no els han reclamat per a que persones necessitades de la seva comunitat els facin servir. Aquesta iniciativa ha agradat molt a AFICIONES UNIDAS i ho han fet saber a totes les federacions de penyes de l'estat.