diumenge, 21 d’abril del 2013

Més clar, aigua

El futbol és boig: avui estàs en un lloc i demà en un altre. Recordava el nostre president Pepe en el tercer temps tot el seguit la d'aventures que havia passat acompanyant al Girona per les diferents categories del futbol espanyol. Perdre't buscant un camp que ni els mateixos habitants de la ciutat que visites saben on és, haver de deixar estar un desplaçament a mig camí per l'avaria del cotxe i que l'endemà el canal de televisió local no disposi d'imatges del partit perquè el càmara viatjava amb la penya... són coses que graben a foc l'estima per uns colors. És bo recordar que no ens separa tant de temps d'aquestes anècdotes dels esgraons més baixos d'aquest esport.
La pilota és rodona: el futbol pot ser una loteria, però quan compres tants de números com els que ha comprat aquesta temporada el Girona, el més lògic és que t'acabi tocant. L'equip dirigit per Rubi ha demostrat estar unit, tenir recanvis per a tot i ser futbolísticament superior a bona part dels 22 rivals als que ens hem enfrontat. Aquesta feina minuciosa és terreny fèrtil per a bones dinàmiques com la que ens ha portat a aquestes tres victòries consecutives i a que en el minut 51 ja guanyéssim 4-0 a un Lugo que venia amb l'etiqueta de guerrer. Les ocasions com la de Bordas que acaba sent el primer gol només entren quan s'està en ratxa.

I el Girona és de Primera: la classificació en aquests moments així ho indica, tot i les curtes distàncies, però les sensacions que estem vivint són pròpies de la màxima categoria. Partits espectaculars, l'estadi ple, cada cop més gent que vol pagar per veure el Girona encara que sigui una quantitat simbòlica, desplaçaments massius... queden 7 jornades i pot passar qualsevol cosa, però la gran il·lusió que la ciutat i bona part de la província estan vivint fa desitjar que això no acabi mai. Tan de bo la temporada vinent, ja sigui a Primera o a Segona, aquest suport continuï i el gironisme creixi i es consolidi d'una vegada per totes.
Qui més qui menys va veure el tifo que vam preparar pel partit d'ahir, un dels més grans que hem realitzat fins el dia d'avui. La frase utilitzada s'inspirava en una de les seccions del programa Tot Rodó de Televisió de Girona i la veritat és que els reporters del canal en van prendre bona nota i fins i tot van entrevistar al nostre soci Álvaro en el moment del desplegament. En l'emissió de demà dilluns veurem si tenim una bona puntuació pel seu concurs de pancartes... jejeje. Destacar com sempre la gran tasca de tots els que van ajudar a confeccionar i exhibir el muntatge. El nostre sastre Jota no va poder participar en l'elaboració del tifo per motius laborals, però altres socis de la penya com en Tim, en Raúl, en Jordi, l'Óscar... van saber cobrir la baixa amb encert, com demostra l'excel·lent resultat final. Un cop més la grandesa de la Penya Immortal, que no és altra que la seva gent, va quedar de manifest.
 
En Rafael Baone, tresorer de la penya, va fer anys la setmana passada però entre la victòria contra el Racing i l'homenatge als pares de la propera immortal en arribar a aquest món, no van tenir temps per a més celebracions. Aquest dissabte si que ho vam poder organitzar com cal, amb un aperitiu al que ens convidar el propi Rafael. Aquest veterà seguidor del Girona es mostra molt optimista quan parla de les possibilitats d'ascens del nostre equip aquesta temporada i assegura sense dubtar que la segona plaça serà nostra. Déu l'escolti. Com a mostra de l'estimació cap a un dels nostres socis més entranyables, els immortals vam fer-li entrega d'una de les noves samarretes del marxandatge oficial del Girona FC. Un regal a sumar als 4 gols!

ESPERAMOS DISFRUTAR DEL PRÓXIMO AÑO CONTIGO... ¡EN PRIMERA!
¡FELICIDADES RAFAEL!

Si el Girona va a tota màquina, nosaltres no podem ser menys. Per diumenge vinent (12:00), a menys que el club organitzi un viatge a darrera hora, tenim prevista una gran trobada de socis i simpatitzants de la Penya Immortal a la nostra seu, el Bar Bon Ibèric, per seguir per televisió el partit contra l'Elche. Estan convidats a assistir tots els gironistes que vulguin veure el partit en el millor dels ambients. Al descans farem recompte de la gent que vol quedar-se a dinar i anirem a buscar uns pollastres a l'ast per celebrar el que esperem que sigui una victòria que trasbalsi la Liga Adelante. Estàs convocat! Vine a viure la passió blanc-i-vermella amb nosaltres! 

7 comentaris:

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

PUES KLARO KE ARMAREMOS EL POLLO,FALTARIA MAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Menudas chorradas de pancartas. Dais pena poniendo pancartitas de este tipo. Dedicaros a animar y no hacer el payaso.

Anònim ha dit...

Hay cada amargado, por aquí...

Si no te gustan no las mires. Nadie te obliga.

Anònim ha dit...

Ahora si, mosaico contra el alcorcon! Parece mentira que el club no se de cuenta de lo que hay en juego el proximo sabado en montilivi, una pena la verdad,pero un mosaico les subiria la adrenalina al 100% a los jugadores, no creo que sea tan costoso para el diari de girona o culaquier empresario de la ciudad poner dinero para realizar un mosaico historico, forza girona ,grande penya immortal ,mas gente como vosotros necesita el club

Anònim ha dit...

amigos de la penya immortal, se sabe algo de poder darle color a la grada? mosaico , banderitas, o algo similar? gracias!! deseando que llegue el sabado a las 20:00 h

Fran ha dit...

Lo del mosaico es muy dificil sin apoyo externo de un patrocinador o algo así.

Estamos trabajando para hacer algo que dé color, aunque sea en nuestra zona.

Un saludo.

Fran
Secretario