diumenge, 14 d’abril del 2013

Amb un ascens sota el braç

Ahir al Sardinero el Girona va fer un partit d'aquells que fan els equips amb olor a campions. Sense complicar-se la vida, aguantant l'empenta d'un rival motivat al qual li va la vida en aquesta recta final de temporada (quin patir amb tant de còrner en contra!) i combinant paciència i insistència, com mostra el gol marcat per Felipe en col·laboració amb Eloi. Amb aquest tres punts sumats a l'estadi del Racing ja són 6 victòries les aconseguides en les darreres 7 jornades, quelcom que no ha estat a l'abast de cap dels equips de la zona alta de la classificació i que ens deixa en segona posició, a 8 de la Ponferradina (primer equip fora dels llocs de promoció) i somiant amb els ulls ben oberts amb un ascens directe que ara per ara, encara que sembli mentida, depèn de nosaltres mateixos.
Uns 25 immortals vam presenciar el partit per televisió al Bon Ibèric com ja és habitual si no viatgem. El tema més comentat en les converses prèvies al partit va ser l'afortunada rectificació del Girona FC, que va anunciar que els abonats finalment no haurem de recollir entrada tal i com el dia abans havia comunicat que caldria fer. L'allau de crítiques rebudes a través de les xarxes socials en poques hores va fer que des del club s'adonés de les molèsties que causava aquesta decisió als abonats, especialment a aquells que no resideixen a la ciutat. És positiu veure que és té en compte la veu de l'aficionat, com a mínim en aquests afers que són de pura lògica. Al final tots busquem el mateix, el major benefici pel Girona i els que en formem part.
Acabat el partit i amb l'eufòria de la victòria, el gruix dels presents vam participar en l'aperitiu d'homenatge a una una parella d'immortals que ben aviat tindran una filla, en Lluis i la Nathalia. Ens fa molt feliços veure com els nostres socis van afrontant els esdeveniments més importants de la seva vida sense deixar de ser fidels a la penya i al Girona. El nostre president Pepe va fer entrega als futurs pares d'un regal pel nadó de part dels amics que tenen i tindran a la Penya Immortal Girona.
La nena, que es dirà Ainhoa, naixerà a finals de maig d'aquest any de gràcia pel Girona. Una de les bromes que més va fer riure als presents va ser la que suggeria que l'haurien de batejar "Ascensión" si l'equip acaba pujant a Primera. Com que posar-li el nom en relació a un resultat esportiu potser seria passar-se, el que sí que hem intentat és que la petita ens surti gironista. Per això entre tots l'hem feta sòcia de la penya abans fins i tot abans de néixer (vam fer entrega als seus pares del carnet número 99) i el nostre secretari Fran els hi va regalar una petita samarreta blanc-i-vermella amb nom, dorsal i escut del Girona. Creiem que serà suficient per aconseguir-ho!

¡FELICIDADES, PAPÁS!       

1 comentari:

Fran ha dit...

¡Enhorabuena, pareja!

Ojalá vuestra pequeña viva con nosotros muchos éxitos del Girona.