diumenge, 17 de març del 2013

Reinauguració

La satisfacció d'ahir esperem que sigui el primer pas per a tornar al notable rendiment mostrat com a visitants en la primera volta. Després d'alguns matxs lluny de Montilivi en els que semblava costar-nos massa entrar en el partit (ho fèiem quan ja el resultat era insalvable), els homes de Rubi van sortir ahir amb voluntat de solucionar-ho per la via ràpida. Als 15 minuts el marcador del Nuevo Colombino ja registrava dos gols gironistes (un cop de cap de Richy i una acció en la que Toni Moral va robar-li la cartera al defensa). El Recre, amb el mal regust del 5-2 rebut a Girona i urgències pels últims mals resultats, ho va intentar però va trobar-se amb un Mallo que un cop més va estar espectacular. Acuña, amb una rematada de cap a centre de Jose, va estar a punt de fer el 0-3. El pal ho va impedir i no vam veure més gols fins a la segona part, quan el degà del futbol espanyol va escurçar distàncies amb un imparable xut de Vega. Les incerteses van acabar-se gràcies a un "cop de mà" de Matamala, que va fer un penal convertit per Jandro. El de Mieres va entrar per certificar la victòria blanc-i-vermella. Que guanyi confiança és un bon auguri per la feina que encara li queda a aquest Girona que acaba la jornada a només 3 punts de l'ascens directe. Per fregar-se els ulls!
Ahir vam ser uns 25 immortals seguint el partit en directe al Bon Ibèric, seguint en la bona línia d'expectació causada pels darrers partits televisats del Girona. Si l'enfrontament de Huelva significa el començament d'una nova "temporada" pel nostre equip de cara a la lluita per l'ascens, la nostra seu va viure quelcom semblant. Una mena de reinauguració, pel canvi radical que ha patit en la seva decoració. Divendres a la tarda els nostres amics Álvaro, Raúl i Óscar, sota la supervisió del nostre vocal Jordi, van engalanar les parets del bar amb les nombroses bufandes, banderes i banderins que hem anat recollint en les nostres trobades amb aficions rivals al llarg d'aquests anys i d'altres cedides per amics de la penya i també relacionades amb el nostre esport. Las Palmas, Almería, Elche, Córdoba, Levante, Cádiz, Celta, Xerez, Sabadell, Deportivo, Zaragoza... una llarga llista de records que juntament amb samarretes històriques del Girona, banderes blanc-i-vermelles signades pels jugadors i fins i tot un tall de la xarxa on Migue va fer el gol de l'ascens a Segona conformen un autèntic museu del futbol, un punt de visita obligada pels aficionats, únic a la ciutat de Girona. 
I com no podia ser d'alta manera en una inauguració, també hi va haver teca, tot i que el motiu va ser una altre: la celebració dels aniversaris dels nostres amics Óscar i Maite. Aquests dos socis van convidar-nos a quelcom pel que la paraula "aperitiu" queda curt. Un cop acabat el partit del Girona vam poder degustar tot un tiberi de xoriçets, truita de patates, espàrrecs, frankfurts, formatge, fuet, olives... regat amb cava i bon beure fins a ben entrada la nit. La família immortal en la seva salsa.

FELICIDADES A AMBOS Y MUCHAS GRACIAS POR VUESTRA FIDELIDAD A LA PEÑA.

Només dues setmanes ens separen de Soria, el nostre destí pels dies 30 i 31 de març. 35 gironistes ens han confirmat que viatjaran amb nosaltres per veure el partit contra el Numancia i no descartem que després de les bones sensacions que estem recuperant darrerament s'animin alguns més, així que allargarem uns dies més el termini d'inscripció tant a la nostra seu com a les oficines del Girona FC. El que sí que podem confirmar és que hi haurà una trobada amb els seguidors locals de la peña Frente Rojillo, la més emblemàtica de l'equip sorià. Encara no sabem si serà un dinar o una barrilada, però segur que deixarem el pavelló del Girona ben alt.     

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gran noticia volver a ganar fuera de casa, nos hacía falta para afrontar la recta final.

Estoy seguro de que conseguiremos algunas más de aquí al final de temporada.

Anònim ha dit...

este girona promete, el sabado montilivi hasta la bandera ,visca el girona , organizar un mosaico seria espectacular!