dilluns, 11 de març del 2013

Una aturada per continuar

El nostre amic fotògraf i artista Karris ens ha passat la que sens dubte és la foto del partit, com a mínim en relació als fets ocorreguts sobre el terreny de joc. Un Mallo providencial, que va parar un penal i salvar diverses ocasions de perill, va aconseguir que la bona feina dels seus companys remuntant el 0-1 amb gols de Felipe i Acuña tingués el premi dels tres punts. Els gairebé 8000 gironistes presents a Montilivi gaudiran una setmana més de veure al seu equip 4 punts per sobre del primer lloc fora de la promoció d'ascens. És confirma així, amb la tercera victòria de l'any a casa, la confiança del Girona en les seves possibilitats quan juga com a local, fet que pot ser la clau per acabar en les posicions nobles de la taula. Si a més progressem com a visitants i aconseguim robar algun punt als rivals, l'èxit (encara més del que ja està sent aquesta temporada, s'entén) està assegurat.
La foto del partit, ja en clau immortal, va ser sens dubte el tifo amb el que vam rebre als nostres jugadors quan van saltar a la gespa. Una enorme bandera de 25 m2 amb una creu de Sant Jordi sobre la que es llegia "GFC 1930" que va lluir de meravella sota el fabulós sol que ens va acompanyar tota la tarda a Montilivi. Així dona gust veure el futbol. A tall d'anècdota dir que Sant Jordi també es patró de l'Aragó i que la creu llueix en una de les equipacions alternatives utilitzades per la SD Huesca en els últims anys, motiu pel qual el tifo, a més d'un homenatge als colors del nostre equip, també recordava als nostres amics de la Peña Fenómenos Oscenses, que malauradament no van poder viatjar a Girona a veure el partit. Esperamos que si el año que viene no nos vemos sea debido a que el Girona está en Primera, no porque el Huesca haya bajado.
La veritat és que va ser un tifo confeccionat en temps rècord: a les 6 de la tarda del dia anterior al partit encara no existia. Tres hores i mitja d'intensa feina d'un petit grup d'immortals liderada pel nostre sastre Jota i el seu ajudant Esteve (que també està fet tot un manetes) van ser suficients per aconseguir un resultat brillant amb un pressupost que no va arribar als 15 euros. La gran por era que el paper amb el que estava feta la pancarta es trenqués a l'hora de desplegar-la, però no es va haver de lamentar cap trencament important. 
Com vam anunciar fa unes setmanes, la Penya Immortal Girona és ja oficialment la sòcia 1813 de la Fundació Oncolliga Girona. La nostra associació paga una petita quota anual per col·laborar en la lluita contra el càncer a la província de que duu a terme aquesta institució. A més, tenim una guardiola a la nostra seu per recaptar fons per a la jornada solidària amb l'entitat que el Girona FC durà a terme el dia del partit contra el Barcelona B i ja estem pensant en alguna activitat per dur a terme amb els nostres socis per recollir donatius per aquest dia que ja tenim assenyalat en vermell (i blanc) al nostre calendari.
Queda poquíssim! Aquesta setmana (dia 15) tanquem el termini d'inscripció per tots aquells que vulguin emprendre amb nosaltres el Camino Soria que cantaven Jaime Urrutia i el seu Gabinete Caligari. El Numancia-Girona es jugarà diumenge 31 a les 21 hores, així que la sortida cap a terres castellanes es farà cap a les 6 del matí de dissabte i la tornada a la nostra ciutat just després d'acabar el partit. No oblideu que el dilluns 1 d'abril és festiu, així que la majoria s'estalviarà anar amb presses. El plans d'aquesta Setmana Santa passen per Soria! A la ribera del Duero, existe una ciudad...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ese penalti nos hace seguir en la lucha, pero hay que apretar este sábado contra el Recre o no servirá de nada.