dimarts, 14 d’agost del 2012

Llums, càmera... acció!

Bon assaig per a la temporada el viscut dissabte passat a Palamós. El Girona va tenir davant un equip que si bé no va crear massa perill, va saber aguantar bé de mig camp endarrere i va evitar sortir golejat. Juanlu i Toni Moral van regalar-nos dos gols que ja somiem amb que es repeteixin contra el Sabadell. A partir d'ara les victòries valdran tres punts d'or i l'objectiu ha de ser emplenar el sarró aviat per no acabar patint. Encara que si toca fer-ho... allà ens tindrà l'equip per superar-ho.
A tall d'anècdota explicar que els jugadors van canviar de dorsals a la mitja part, despistant molt a aquells amb menys vista a l'hora de distingir els jugadors. Sembla ser que el canvi va ser degut a que el Girona només disposava d'un equipament i al quedar molles unes samarretes (suposem que degut a l'asfixiant calor que feia tot i no lluir massa el sol) van haver de fer-ne servir unes altres del mateix.
 
A la graderia va ser de lluny el partit més entretingut de la temporada, superant fins i tot el derbi de Peralada. El Palamós té una històrica penya en un dels fons que el va rebre amb fum de colors i confeti, a més d'onejar grans banderes i mantenir un bon nivell d'animació, tot i que part de les cançons que entonaven no ens agradessin gaire. Però bé, que es posin amb el teu equip són gajes del oficio en això del futbol, i amb respondre amb encara més suport al nostre Girona n'hi va haver suficient. La desena d'immortals presents vam donar-ho tot, molt animats per la estrena de les nostres noves bufandes. La veritat és que es va aconseguir un caliu molt maco tant en la primera com en la segona part, en la que uns quants joves seguidors també van posar-se a cantar a viva veu. Des de la penya estem molt contents del balanç final: hem assistit a 5 partits (L'Escala, Sevilla, Figueres, Villarreal B i Palamós) i en tots 5 els jugadors poden dir que el Girona no va estar sol.
Encetem nova temporada i per fer-la encara millor que la passada necessitem un cop més l'ajuda de tots els immortals que volen que al Girona mai li falti el suport de la seva afició més fidel. Hem volgut il·lustrar aquest "anunci" amb la samarreta gegant que vam fer pel dia de l'Almeria com a mostra del que unint esforços podem fer tots els membres de la penya. Els vostres carnets ens ajuden a finançar les accions amb les que fem que la grada de Montilivi estigui viva i bategui amb els nostres colors. A més, heu de saber que pel fet de ser socis de la Penya Immortal Girona gaudireu dels següents avantatges:
  • Targeta descompte a la nostra seu, el Bar Bon Ibèric (C/Pamplona, 3). Per cada 10 consumicions iguals, una de franc.
  • Preu especial en el marxandatge de la penya. Recentment hem fet unes bufandes que venem a 6 € pels socis i a 8 pels no socis, i anteriorment havíem venut unes jaquetes per 22 € pels membres i 27 pels no afiliats.
  • Preu especial en els desplaçaments organitzats per la Penya Immortal. Davant la possibilitat de que el club no organitzi viatges pels partits de fora aquest any, els que organitzem pel nostre compte tindran un preu més reduit per als nostres socis que pel públic en general.
  • Assistència subvencionada a esdeveniments relacionats amb el Girona FC. A finals de la temporada passada la penya va pagar a tots els socis que hi van voler assistir l'import del pack de menjar + beguda que el club va posar a la venda per als participants de la pujada als Àngels. D'aquí uns dies es té previst realitzar el sopar en el que s'entregaran els IV Premis de les Penyes del Girona FC, un esdeveniment amb la presència de jugadors i directius al que només hi poden assistir membres de les penyes i en el que tots els socis immortals seran convidats per la penya.
  • Aperitius gratuïts quan es fa una rebuda a una afició rival a la nostra seu. És tradició convidar-los a prendre una copa i fer un mos abans d'anar a dinar i tots els socis de la penya hi estan sempre convidats a assistir, lògicament. També és habitual fer-ho en les assemblees generals de l'associació.
  • I més coses que van sorgint sobre la marxa al llarg de casa temporada.
Recorda que, com diu el nostre himne, tots junts ho podem fer.
Si ja ets soci, renova el teu carnet per a la 2012/2013 al Bon Ibèric i si encara no ho ets...
NO HO DUBTIS, FES-TE IMMORTAL!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Si et fas immortal vol dir que no moriràs mai? Que guai!

Anònim ha dit...

Festival del humor...

Anònim ha dit...

Hay k animar el sabado como nunca al equipo,se prevee una pobre entrada ,mas de 3000 no creo que seamos x lo cual hay que apoyar al equipo hasta el final del partido,vamos giroNaaaaaaaaa!