diumenge, 26 d’agost del 2012

Delicatessen

La "tarda ibèrica" que vam preparar per veure el partit d'ahir dissabte no podia haver estat més rodona. I es que el deliciós berenar que vam degustar al Bon Ibèric va ser comparable en qualitat al partit que els homes de Rubi van fer al Pedro Escartín de Guadalajara. El camí del Girona com a visitant a la Liga Adelante 2012/2013 no podia haver començat millor que amb una golejada tant contundent, un 1-5 que supera el no menys magnífic matx de la temporada passada en aquest mateix escenari, l'1-4 que ens va fer creure en la salvació.

La primera part va ser dura, amb els locals aconseguint posar-se per davant en el marcador i creant els primers dubtes entre els gironistes, si bé la dotzena d'immortals que ens vam aplegar a la seu per escoltar el partit confiàvem en que l'esforç i la tècnica dels nostres jugadors acabaria imposant-se a la del rival. Per això quan el locutor va anunciar l'empat de David Garcia (bon inici de campionat el de l'ex-espanyolista) ho vam celebrar gairebé com si haguéssim estat a la ciutat castellana i el posterior domini blanc-i-vermell no ens va sorprendre.
L'inici de la segona part va coincidir amb l'arribada a taula dels primers xoriçets i ampolles de vi, un aperitiu que sembla que va ser talismà, ja que el Girona va emportar-se una mica del temps de la ciutat dels quatre rius cap a Guadalajara amb una pluja de gols: Juanlu, Benja, Jandro i la cirereta del pastís amb una espectacular vaselina d'Eloi Amagat. Tots els gols van ser de excel·lent factura, però ens quedem sens dubte amb aquest darrer com a mostra del gran talent d'un home de la casa que ens alegrem de tornar a tenir defensant el nostre escut. Ara toca que tot l'equip treballi fort per guanyar el propers tres punts a la Ponferradina i que l'afició els respongui com es mereixen a Montilivi, que ja seria hora.
Per ajudar a que us feu una idea del ambientillo del que vam gaudir, només us direm que en el parell de minuts en els que el marcador va passar d'estar 1-1 a 1-3 va ser tal l'eufòria viscuda al Bon Ibèric, en especial per un soci i amic de la penya, el nostre apreciat Óscar, que vam donar feina a la tintoreria. En un cop d'alegria desfermada una copa de vi va acabar per sobre de taula, cadira i pantalons. Tot i això el mateix Óscar no va dubtar en confirmar que si es per un bon motiu com aquest, no li importaria acabar moll més sovint. Serà qüestió de comprar una caixa de vi... jejeje.
 
Aquesta felicitat és la mateixa que esperem compartir ben aviat amb els futbolistes blanc-i-vermells. Després de mesos d'espera per problemes de calendari, arriba per fi la gala d'entrega del IV Premis de les Penyes del Girona FC, una nova edició dels guardons amb els que les associacions d'aficionats del club reconeixen la bona feina dels jugadors més destacats de la plantilla. Aquesta edició serà molt especial, ja que tindrem la oportunitat de compartir un sopar ni més ni menys que a l'estadi de Montilivi amb tota la plantilla, tot un luxe. L'acte tindrà lloc dimarts 4 de setembre a partir de les 20:00 hores. Només hi podran assistir els membres de les penyes. En el cas dels socis immortals, tots els que vulgueu venir comuniqueu-ho tant aviat com sigui possible a la nostra seu (Bar Bon Ibèric, C/Pamplona, 3). Teniu temps fins aquest divendres 31 d'agost. Es tracta d'un acte gratuït per als socis de la nostra agrupació, ja que la Penya Immortal correrà amb les despeses que hi puguin haver (en principi gairebé tot ens sortirà de franc gràcies a la feina de la cap de l'àrea social del club, Joana Egea), però és necessària aquesta confirmació d'assistència. Fer gironisme amb la Penya Immortal té recompenses com aquesta. Si encara no ets immortal, no ho dubtis, fes-te soci per només 20 € per temporada. Tot són avantatges! 

1 comentari:

Anònim ha dit...

A ver si repetimos más veces tardes como ésta para seguir los partidos fuera de casa. Estuvo genial y trajo suerte.

Grandísimo el partido, por lo escuchado parece que a Benja si lo liberan de la responsabilidad de ser delantero centro aporta mucho más llegando desde la banda.

El gol de Eloi impresionante, vaya golazo.

Ahora a ver si somos más de 3000 contra la Ponferradina.