dilluns, 15 d’agost del 2011

Pinta bé

La sort a la Copa Catalunya ens va tornar a esquivar davant uns joves blaugranes amb punteria i físic (a destacar també els reflexos de la seva defensa i porter, que ens van treure gols fets sobre la línia). Ens hauria agradat veure la competició en unes dates més amables. Segurament un altre gall hauria cantat al Girona amb el suport dels seus seguidors.

Dissabte en vam tenir la prova. Tot i que les vacances van afavorir la diàspora dels gironista fora dels límits de la nostra ciutat, als pocs que estàvem a l'estadi no ens van faltar ganes de veure en acció a les cares noves i a les que ja no ho són tant. El Trofeu Costa Brava ens va deixar la sensació de un Girona ordenat que no renuncia a fer un futbol una mica més elaborat del que s'acostuma a la categoria, tot un mèrit dels homes de Raúl Agné.El gol de Ion Vélez, tot i no ser maco, ens va donar la victòria. Un triomf que és símptoma del clima en que viu la parroquia blanc-i-vermella a pocs dies de l'inici de la Lliga (si la vaga no ho impedeix), ple de ganes de veure el que és capaç de fer aquest equip que per fi ha pogut fer una pretemporada tranquil·la en el pla social i esportiu, amb incorporacions ben estudiades que esperem que donin els fruits desitjats.
Potser som un equip petit, però en il·lusió ens guanyen pocs. Només cal veure les paraules del president a la presentació, posant-se com a objectiu els 10000 socis o als pares que van passar la tarda donant un bany de gironisme al seus fills a la zona infantil organitzada pel club.
Tot i no ser televisat, els immortals ens reunirem per escoltar per la ràdio el partit del Girona a Vigo (si tot va bé i se celebra). Si tu també sents aquesta il·lusió, apropa't a la nostra seu i viu-lo amb nosaltres. Endavant Girona!

1 comentari:

Fran ha dit...

Pues al final no hay liga, no...