dilluns, 18 d’abril del 2011

No podem fallar: amb el Girona a Salamanca

Aquest divendres el Girona FC es juga a Salamanca gran part de les seves opcions de seguir somiant amb fer quelcom encara més gran del que ja ha aconseguit a aquestes alçades de temporada. Les penyes blanc-i-vermelles ho sabem i per això organitzem un desplaçament per animar als nostres jugadors a terres castellanes en colaboració amb el Girona. El preu serà de 50 € (incloent l'autobús i l'entrada), però perque el viatge es pugui realitzar i el club ens subvencioni amb una quantitat que permeti que l'import a abonar per persona sigui aquest serà necessari que com a mínim omplim un autocar, unes 50 places.

Les inscripcions es poden dur a terme a les seus de la Penya Immortal Girona (Bar Bon Ibèric, C/Pamplona, 3, Girona), de la Miki Albert (Restaurant El Veïnat de Salt) i de la Guíxols - Costa Brava (Bar La Llesca de Sant Feliu de Guíxols) o comunicant-se directament amb els directius de les mateixes. Preguem confirmar assistència el més aviat possible, ja que dimarts cap a les 19:30 hauríem de confirmar al club si estem en disposició de fer l'autocar.

Sabem que aquest viatge resulta més car que els anteriors, però es ara quan toca fer un esforç per retornar als jugadors tot el que ens han fet gaudir al llarf d'aquesta inoblidable temporada.

ENDAVANT GIRONA!
ENDAVANT GIRONISTES!