dimarts, 26 d’abril del 2011

Espines

Tot i la crida que vam fer entre penyistes i aficionats per anar a Salamanca, van ser massa els impediments que se'ns van presentar (les vacances, la crisi, la distància...) i al final no vam poder organitzar l'autocar. Malgrat això, un bon grapat de gironistes ens vam aplegar al Bon Ibèric per viure per televisió el nostre particular "Via Crucis" al costat de l'equip. El Girona va fer un del pitjors partits de la temporada, però es ara quan necessita el nostre suport més que mai. Venen partits contra equips de la part alta de la classificació, com el de diumenge contra el Rayo, i Montilivi ha d'estar a l'alçada de les circumstàncies. Estem cridats a ser el jugador número 12 i tornar a fer del nostre camp aquell lloc on els grans de Segona sempre es deixen punts.Com a anècdota d'aquests dies de relax, dir que després de fer un tomb per la Rambla i visitar la sensacional paradeta del Girona Futbol Club, el nostre soci Félix Sierra va trobar-se amb el nostre apreciat Kiko Ratón i no va deixar escapar la oportunitat d'immortalitzar-lo (i mai millor dit) juntament amb la seva esposa i la seva filla, que feia anys aquell mateix dia. Felicitats! Endavant Girona!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

PERQUE NO SUPRIMIU AQUESTA PAGINA. HO DIC PER QUE COM NO ACTUALITZEU LA PAGINA, PERQUE TINDRE UN BLOG. GRACIES. Y COM ES QUE NO TENIU INICIATIVES PERQUE L'AFICIÓ ANIMI MES QUE MAI, PERQUE LA GENT QUE ANIMA NO SE LA SENT Y DONA VERGONYA ANIMAR.

Fran ha dit...

Actualizamos la página cuando tenemos tiempo. No nos pagan por esto, es una afición, y lo normal es hacerlo cuando se puede. Si nos proporcionas un sueldo fijo la renovamos cada día si quieres.

No voy a perder el tiempo en explicarle todo lo que hacemos respecto a la animación a alguien que nos acusa de "no tener iniciativas", porque está claro que no conoce en absoluto la realidad de la Penya Immortal y que, lo más seguro, es que en lugar de que se suprima esta página lo que le haría feliz es que se suprimiera la peña.

Anònim ha dit...

Ya sé que es una afición lo del blog. Te pido perdon por haber faltado al respeto. No era mi intención. Yo no digo que seais una mala peña ni nada por el estilo ni quiero que se disuelva, porque animais mucho. Yo no seria feliz que se suprimiera la peña, dios me libre. Solo digo que podriais actualizarlo mas a menudo, pero bueno. Dinero no tengo para pagarte asi que, porque estoy en el paro.