divendres, 1 d’octubre del 2010

"Ascendere"



Fa poques setmanes vam rebre als nostres amics de la Peña Fenómenos Oscenses de la SD Huesca amb motiu del partit de lliga que va enfrontar el seu equip amb el nostre Girona FC. Tots plegats vam viure, com sempre que ens trobem, una jornada inoblidable que vam concloure amb les dues aficions fent un curiós brindis comentat en un italià d'allò més macarrònic que va fer riure de valent a tothom. Aquest precís moment d'agermanament és el que hem escollit per inaugurar "ImmorTVal", un seguit de vídeos sobre la Penya i la seva actualitat que de tant en tant anirem publicant pel bloc. Esperem que el gaudiu tant com el vam gaudir nosaltres en directe.

El Girona juga aquest diumenge un important partit a Granada, on buscarà oblidar el mal regust que se'ns va quedar a tots el dissabte passat i tornar a mirar cap a la part noble de la classificació. Precisament alguns dels que ens van acompanyar aquell dia en el dinar amb els Fenómenos (de fet la trobada es va fer a la seva seu), els membres de la Penya Miki Albert, faran costat als nostres jugadors a Los Cármenes després de fer-se en cotxe els més de 1000 km de distància que hi ha fins allà. Des de la Penya Immortal esperem que tot els hi vagi "sobre rodes" (mai millor dit) i que ens portin els 3 punts com a record de la ciutat de La Alhambra.

Per la nostra banda, els socis de la nostra penya ens reunirem al Bon Ibèric per escoltar les evolucions del nostre equip a partir de les cinc de la tarda. Aprofitant l'avinentesa de que el Girona FC - Obradoiro de la primera jornada de la Adecco LEB Or es juga també el diumenge, i que tots els abonats de Montilivi rebrem una entrada gratuïta ensenyant el carnet a les guixetes de Fontajau, tractarem d'anar-hi per continuar fent gironisme i donar suport a aquesta nova iniciativa que esperem que sigui un èxit pel club i l'esport de la nostra ciutat.

Això sí, en completa jornada dominical tindrem una baixa sensible, ja que el nostre vocal Jordi Farré es troba ingressat. Des d'aquí li desitgem una ràpida recuperació que li permeti estar al 100% per animar al Girona tan aviat com sigui possible.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Este domingo 3 puntos y a volver a soñar...

¡Adelante Girona!

Unknown ha dit...

Lo que hay que ver¡¡¡ Cómo se lo montan mis amigos de la peña Los Inmortales¡¡¡ Pepe,tenías que echarte la copa`por la cabeza y no bebertela jajajaja.SUERTE GIRONA.