dimarts, 21 de setembre del 2010

Ja n'hi ha prou d'aquest color

L'inici de temporada de Girona FC ha estat francament bo. L'equip ha fet molts gols i ha entusiasmat amb el seu joc, cosa que en altres èpoques costava bastant. Fins i tot hem aconseguir golejar a tot un Tenerife, un equip que fa poc estava lluitant amb les estrelles de la Liga BBVA. Tot i això, podíem haver començat molt millor i estar fins i tot més amunt del que estem, si certes decisions arbitrals no haguessin decantat de manera clara els partits de fora de casa en favor dels nostres contrincants.

A Tarragona, on la gent de la Penya Immortal vam estar recolzant el nostre equip, el Girona estava fent un partit correcte davant d'un inoperant Nàstic. El matx semblava encaminat a resoldre's en un contraatac com els que la temporada passada ens van donar la victòria a Salamanca o Castelló. Però per obra i gràcia del senyor del xiulet en pocs minuts vam deixar d'estar en igualtat de condicions i vam passar a veure com els tarragonins ens guanyaven el partit gràcies a la comoditat que dóna que el rival estigui amb 9. Només cal revisar el vídeo per veure que ambdues expulsions van ser, com a poc, desproporcionades.

Si aquestes desafortunades apreciacions del col·legiat ens van tocar la moral pel fet d'haver-nos enfosquit una mica la fantàstica diada que vam passar per aquelles terres, no va ser menor la impotència que vam sentir al llarg de la retransmissió radiofònica de l'Alcorcón - Girona, un partit que vam començar guanyant i que només un penal del tot inexistent i una expulsió rebuscada van posar de cara per al conjunt groc.

En la present Liga Adelante, cap equip ha estat capaç de guanyar al Girona 11 contra 11. Veure això i que, a més de les tres targetes vermelles, ens hagin ensenyat 19 targetes grogues en 4 partits ens ha fet enfadar i preocupar a parts iguals. Lluny de quedar-nos de braços creuats queixant-nos, hem decidit intentar que l'afició de Montilivi faci veure als organismes competents la insatisfacció existent amb les designacions arbitrals (l'àrbitre de dissabte passat ja ens l'havia jugat l'any passat a Múrcia) i la seva falta de reacció davant errors reconeguts pels propis col·legiats (que es el que va ocórrer al Nou Estadi de Tarragona després del partit). Perjudicar al Girona, per petits que siguem, no ha de sortir tan barat. Per alguna cosa es va instaurar l'opció de sancionar les equivocacions més greus amb la prohibició de xiular durant algunes setmanes, a l'estil del que es fa amb els jugadors.

El que proposem es que cada seguidor que vagi aquest dissabte a l'estadi per veure el partit porti una peça de tela, mocador, bossa per la brossa... de color negre per realitzar una gran mocadorada negra prèvia al partit, acompanyada de xiulets i pancartes.

Sabem que es difícil que se'ns faci cas, però com a mínim els hi hem de demostrar la nostra disconformitat cridant tan alt com siguem capaços.

P.D.: tothom que tingui Facebook pot unir-se a la mocadorada buscant "PAÑOLADA NEGRA CONTRA LOS ROBOS ARBITRALES AL GIRONA". Convideu-hi els vostres amics i entre tots farem sentir la veu del gironisme.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A ver si se dan cuenta de que al Girona no se le puede ir robando partido tras partido.

¡Basta ya!

Unknown ha dit...

VOMOS GIRONA A GANAR ECHARLE UNOS CUANTOS HUE.....SUERTE.

El Recibimiento ha dit...

A ganar seguir fuertes en casa .. Saludos