diumenge, 8 d’agost del 2010

Ser feliç

Pels seguidors, els partits de pretemporada són més importants pel que es cou a fora del camp que a dins ja que el que es veu sobre la gespa no deixa de ser un entrenament més, un clar exemple va ser el partit d'ahir, potser la directiva del Palamós presidida per en Juli Torrent al qui li desitgem des d'aquí una molt ràpida recuperació del seu problema de salut sofert aquesta setmana, no ho va entendre així i va fer pagar als no socis del seu club 15 euros.
Dit això i al marge del partit del que tots esteu assabentats pels encertats comentaris de la premsa gironina, la trobada d'ahir amb els nostres jugadors ens va deixar un molt bon regust de boca i d'aquí el títol de l'article.
La cara de felicitat de l'Albert Serra amb la seva filla i amb una de les nostres belles seguidores reflexa el somriure de tots els nostres jugadors quan va acabar el partit.
Dels llavis dels jugadors vam poder escoltar paraules com "tenim un molt bon entrenador i som un gran grup humà amb molta il.lusió i amb ganes de treballar dia a dia per a millorar individual i col.lectivament", sense personalitzar però per posar un exemple de l'humilitat dels nostres jugadors va ser quan li vam preguntar a en Chechu si ell és el millor fitxatge del Girona aquesta temporada, ens va respondre que el millor fitxatge del Girona és la seva afició que no els deixarà d'animar en tota la temporada.
És molt d'hora per llençar les campanes al vol, però al futbol, els èxits i els fracassos s'expliquen en la majoria dels casos per sensacions i en aquest cas, des de ja, augurem una gran temporada del nostre equip.
Després del parit a on vam saludar als companys de la Penya Curta i la Penya Miki Albert, juntament amb els d'aquesta última vam anar a la barraca de la Penya Guixols Costa Brava que amb motiu de les festes de la població costanera els hi va cedir el seu ajuntament. La veritat és que veure el nom del nostre club tan ben representat al ben mig de les fires d'un poble tan emblemàtic com Sant Feliu de Guixols ens va omplir de joia, allà a part dels amfitrions també vam poder xerrar amb il.lustres "foreros" com l'Hiroshipower.
En resum amics, una gran tarda i una magnifica nit, preludi del que serà una meravellosa temporada.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Gran cronica i felicitats pels cantics de suport, fins i tot el diari ho esmenta, un 10!!! Nosaltres ens vam quedar de pintxos i canyes amb gent de palamos i ens ho vam passar bomba!
Us vaig fer unes fotos desde els dos gols del municipal i la clapa gironina feia goig, us les passare per mail. Compartim l'optimisme cara aquesta temporda!
Penya curta.t

Fran ha dit...

Salimos hasta en la crónica del Punt... al menos los 15 eurazos no fueron en vano jaja

Aquí dejo el link, nos mencionan en "Incidències", en la ficha del partido:

http://avui.elpunt.cat/noticia/article/8-esports/52-futbol-catala/204548-dos-mons-a-palamos.html

Anònim ha dit...

cabroneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssss y yo en Oviedo perdiendome estos ''derbis''

José Bonilla ha dit...

Interesantísimo blog.

Soy Jarni 17 de http://reyesdelbalon.blogspot.com/ y me pongo en contacto contigo por si te interesa intercambiar enlaces con mi blog. Ya me hecho seguidor de tu blog, hazte tu seguidor del mio.

Si es así mandame la dirección y el nombre de tu blog para que figure entre mis enlaces.

Un saludo y espero tu respuesta.

Anònim ha dit...

Moltes gracies per visitarnos al nostre xiringuito de la Penya Guixols Costa Brava.
Una abraçada, David.