dimarts, 24 d’agost del 2010

Instint i Sentiment

Comencem amb força la temporada, amics, i al nostre bloc un clar exemple n'és l'espectacular obra d'art fotogràfic que ens ha cedit el nostre amic Toni Carrera per l'encapçalament d'aquest article, una imatge del passat Torneig Costa Brava, partit que va servir per reunir més de 5.000 seguidors a Montilivi. Esperem que aquest nombre d'aficionats sigui el més baix de tota la temporada.

I si el títol de l'article és instint i sentiment és perquè avui hem estat en contacte amb dues penyes del nostre rival de dissabte: "Instinto Blanquiazul", per als qui els hem fet un petit article en resposta a la seva petició, i la seva penya germana (amb la que tenen una gran relació pel fet de pensar el mateix sobre el que ha de ser el futbol) "Sentimiento Blanquiazul". La presidenta d'aquesta darrera Penya, Tita, ens comentava que comença amb molta més il·lusió que l'any passat ja que al seu estadi vindran els autèntics seguidors del seu Tete. Aquest any serà diferent, ja que segons ens explicava tot recordant una anècdota del partit contra el Real Madrid (van desplegar una samarreta gegant que ocupava gran part de la graderia i molta gent es va emprenyar perquè no podia fer fotos als crack de l'equip blanc), podràn gaudir del seu Tete amb els qui el senten veritablement.
Ha de ser una lliçó per a nosaltres per dissabte, esperem tenir l'instint d'un tinerfeny com en Kiko Ratón i el sentiment de tots els seguidors cap als nostres jugadors per acompanyar-los a la victòria.
Les penyes tindrem aquest dijous uns gran festa, la nova Penya Guixols Costa Brava celebra la seva inauguració a la seva seu, a la granja El Monestir, membres de les penyes, jugadors, directius i fins i tot l'autocar de dos pisos que promou la captació de socis seran presents a l'acte.
Entre les penyes assitents també hi seran els de la nova Penya Blanc-i-Vermella, creada pels nostres amics Joan Carles Fraixinó i Caravaca Power, que tenen la il·lusió aquesta temporada de crear una penya que, tot i seguir el primer equip, sigui destinada principalment a seguir el futbol base de la nostra entitat.
Amics, el nostre Girona F.C. creix com a institució i socialment perquè entre tots dia a dia el fem i el farem més gran. Tots encetem una nova temporada molta il·lusió i això serà la clau del nostre éxit.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Us esperem a tots el immortals!!!

El Recibimiento ha dit...

Mucha suerte esta temporada ....
Un saludo muy especial y la mas enhorabuena a los amigos de la Penya Sant Feliu de Guixols .

Saludos