dijous, 1 d’abril del 2010

Objectiu omplir Montilivi

Aquesta setmana el nostre amic Óscar de Las Palmas ens enviava aquest cartell que ha fet amb tota la seva il.lusió i és que el partit de diumenge il.lusiona de manera molt especial no només a tots els que tenim l'oportunitat de poder veure'l en viu sinó també als que segueixen el nostre club des de lluny.
La directiva del nostre Girona F.C. ha posat uns preus molt especials per als que encara no han tingut l'oportunitat de gaudir d'un partit de la LFP en directe, 10 euros la general i 20 euros la tribuna. Bé amics, la directiva ha posat el seu granet de sorra per a omplir Montilivi diumenge i nosaltres hem de posar el nostre portant algun familiar o amic no soci al camp per a aconseguir-ho.
Avui acabem l'article amb el cartell del viatge a Vila-Real, més endavant farem un article més extens. Només dir-vos que serà molt semblant al que vam fer fa pocs dies a Castelló i esperem que ens deixi el mateix record.

5 comentaris:

Oscar Duarte ha dit...

Mucha Suerte y que no para la rachaaaa...

sentir1907 ha dit...

¡¡ Mucha suerte ¡¡ , aunque el comentario está en catalán se sobreentiende ¡¡ saludos a vuestra peña desde sevilla ¡¡ la ciudad del betis ¡¡

www.sentir1907.blogspot.com

Anònim ha dit...

Nos podemos quedar a 6 del ascenso...

IR A MONTILIVI EL DOMINGO ES BARATO,
SOÑAR ES GRATIS

¡Vamos Girona!

Anònim ha dit...

Que pasa actualizamos la pagina ya o que???

sentir1907 ha dit...

¡¡¡ FELICITATS PER LA VICTORIA ¡¡¡¡ ( es así en catalán ? jejejej ) , ¡¡ saludos a todos los socios de la peña y aficionados del girona ¡¡¡
FORÇA GIRONA ¡¡
MUCHO BETISS ¡¡

www.sentir1907.blogspot.com