dilluns, 5 d’abril del 2010

Gi-ro-na!

Després de la gran victòria dels nostres jugadors davant d'un Salamanca que va lluitar i ens va fer patir fins a l'últim minut en un partit a on els nostres jugadors van demostrar una vegada més la seva professionalitat i entrega al club i a on en Dani Mallo va veure recompensat el seu esforç i dedicació amb una actuació que tots recordarem, dissabte que ve marxarem cap a Vila-Real per a acompanyar-los en un nou triomf.
Sortirem a les 8:30 hores de la Plaça Poeta Marquina de Girona per a dinar a Marina d'Or, després veurem el partit, a la nit soparem a l'hotel i encara tindrem temps de veure el clàssic, nit de festa i diumenge després d'esmorzar cap a Girona.
El preu del viatge és de 110 Euros per als socis de la penya i de 120 per als simpatitzants, el preu inclou el viatge amb autocar, el dinar, l'entrada al camp, el sopar, la nit d'hotel i l'esmorzar. Ja podeu passar per la nostra seu per a omplir els fulls d'inscripcions i fer efectiu l'import, la data límit és el dijous.
Per acabar felicitar als nostres infantils que van ser un dels vuit finalistes del MIC.

9 comentaris:

Unknown ha dit...

EL GIRONA SE ESTA HACIENDO UNO DE LOS GALLITOS DE LA CATEGORIA .ESPERO QUE CUANDO VENGA A CANARIAS ESTEMOS SALVADOS DEL DESCENSO PORQUE COMO ESTAN LAS COSAS VAN A GANAR DE SEGURO Y NOS MANDAN A 2B.

Anònim ha dit...

Si ahora somos capazes de ganar a cualquier equipo, le ganamos a la Real...

El Recibimiento ha dit...

Gi-ro-na ESto no tiene nombre ...
Enhorabuena a todo este equipo .....

Fran ha dit...

No podré estar en Villarreal pero os acompañaré de corazón desde Sevilla...

¡Vamos Gironaaaaaaaaaa!
¡Adelante IMMORTAL!

Marc ha dit...

Pepe soc en Marc ke el dijous no podre venir a pagar, divendres encara hi soc a temps o tu pago el dissabte????

Gràcies

Anònim ha dit...

Las iniciativas que nos propusimos el otro dia,no se pudieron hacer a causa de la lluvia,fué una lástima,pero igualmente estuvo todo muy bien. Restan 5 partidos en montilivi....HAY QUE SEGUIR A TOPEEEEE!!!!
Aunque me encantaria repetir viaje,esta vez no podrá ser,me reservo para Albacete,cuando luchemo por el ascenso!
QUE TENGAIS BUEN VIAJEEE!!!!Y DISFRUTEIS DE OTRA VICTORIA DE NUESTROS GIRONAAAAA!!!!!!

Bienadicto16 ha dit...

SE me ha olvidado firmar en el comentario 6

Anònim ha dit...

Hola.
Sóc de Lleida.
Hon puc comprar la camiseta del Girona? Moltes gràcies!

Anònim ha dit...

La puedes comprar en las oficinas del Estadio de Montilivi y los días de partido en la tienda que ponen al lado de la taquilla y en otro puesto que hay un poco antes donde también venden cosas.

Un saludo.