dissabte, 17 d’abril del 2010

Caiguda sobre un coixí

Dijous parlàvem amb en Jose Vicente Castillo, directiu de la Delegació de Penyes del Llevant U.D. i ens deia que no és casualitat la segona volta que està fent el seu equip, ens comentava que quan es trobava amb qualsevol jugador valencià li transmetien el convenciment de que aquest any pujaran de categoria. La veritat és que tots a Montilivi vam ser testimonis de que aquest equip és d'una categoria superior.
Després dels grans resultats del nostre equip en aquesta segona volta ha fet que aquestes dues derrotes seguides no tinguin una conseqüència greu però ja no tenim més marge i la setmana que ve haurem de puntuar a un camp d'un equip de la nostra lliga. Les últimes 10 jornades del campionat sempre són les més importants i hem de tornar a la dinàmica positiva i aconseguir els 7 punts que ens falten el més aviat possible per a no haver de patir fins al final.
Com sempre, ens quedem amb la part positiva del partit, la primera és que els més de 4.000 espectadors que vam assistir ahir a Montilivi vam estar amb els nostres jugadors fins a l'últim minut.
I la segona és que com que va ser retransmès per la tele, molts seguidors del nostre equip d'arreu de l'estat van poder reunir-se per a presenciar el partit, com els nostres amics de la penya El Recibimiento de Las Palmas.

6 comentaris:

Jordi ha dit...

Bueno eso de que los 4.000 que fueron al estadio estubieron hasta el final no es asi, porque la mayoria de la gente se fue con el 0-2 y cuando acabo el partido quedarian unas 800-900 personas como mucho 1.000.

Unknown ha dit...

CON DOS VICTORIAS DE 10`PARTIDO QUE RESTAN SERAN SUFICIENTE PARA SALBAR LA CATEGORIA .CASI LO TIENEN SUERTE GIRONA .

Penya Curta GFC ha dit...

El titular del post no podria ser més encertat i a veure si amb el Cádiz podem fer aquest coixí una miqueta més gruixut.
D'altra banda com aspecte positiu hi afegiria els treballs de la grada lateral, la veritat és que per fi comença a semblar un camp de futbol, ara només caldrà que la gent s'engresqui a venir.
Salut i moltes felicitats pels desplaçaments que feu!

Anònim ha dit...

la gent de girona es patetica.. quant l´equip mes els necessiten els hi donden l´esquena, vaya tela... no saben disfrutar a la divisió que estem.... visca el girona! jo hem vaig quedar fins que va xiular l´arbitre!!!! y que? visca el giiiiiiiiiiironaaaaa!!!

Anònim ha dit...

Hay que estar con el equipo desde el minuto 1 hasta el último del descuento.

Tenemos que ayudarles a dar el último saltito hacia la permanencia.

Y si el resto del estadio no sigue... pues como mínimo dar ejemplo.

¡Vamos Girona! Siempre Immortal

Anònim ha dit...

www.gironapunts.blogspot.com

estic d'acord amb els vostres comentaris la gent de Girona no valora el que hi ha fins que es perd!

Molta sort, esperem un dia tenir una jornada de portes obertes per socis dels dos equips gironins de bàsquet i futbol! Visiteu el blog