dijous, 29 d’octubre del 2009

Sopar de Fires

Com és tradició cada any per fires fem un sopar a on els integrants de la penya que assistim al mateix passem una estona de disbauxa. Aquest any el farem el proper dissabte 31 a la nostra seu. La Conxi i en Jordi ens han preparat un magnífic menú per només 15 euros. Tots els que esteu interessats en assistir a la festa us podeu apuntar al Bon Ibèric abans de dissabte.
Com és lògic hem de fer esment del tema estrella de la setmana, serem molt breus, dir-vos que en Cristóbal potser no ha tingut la sort en moments puntuals però ha estat sempre un senyor i sempre ha donat la cara davant dels aficionats, després dels partits sempre hem tingut l'oportunitat de mantenir una xerrada amb ell, bé li desitgem tota la sort que no ha tingut aquí.
En el cas d'en Narcís Julià no podem ser objectius ja que el considerem des de fa molts anys com un amic de la penya, és un fidel seguidor del nostre equip i coneix totes les vicissituds del club per la qual cosa el considerem com la persona més apropiada per tirar endavant la nau. Amb ell vam viure un dels moments més feliços amb l'ascens a segona B a El Rubial i esperem viure molts més.
També ens ha fet molta alegria retrobar-nos amb en Jordi Melero, els seus inicis com entrenador van ser als equips inferiors del nostre club i ara veure'l al primer equip és tota una satisfacció per a tots els que el coneixem.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

SANT NARCIS...JULIÀ!!!! hem merescut guanyar per 0-2 o 0-3 pero ja hem conformo amb el 0-1 ara toca preparar globus o alguna cosa per el proxim partit(dimenge 5 de la tarda) per engrescar una mica a la grada! visca el girona! fora els criticons! i felicitats perque sou una gran penya...

Anònim ha dit...

amics!
fareu viatge a llevant?
air merescudissima victoria
us deixo amb aquest gran foro!!
registreuvusi
www.futbolplus.com

Anònim ha dit...

¡Pepe!

¡¡El pueblo te pide un reportaje completo de la cena!!

Jaja fue genial... en "Levante" a ver si repetimos otro buen rato de estos...

Anònim ha dit...

La peña immortal tiene que estar de alguna manera con nuestro jugador CHECHU!!!!!! El sabado tenemos que estar con chechu apesar que no juege...... ANIMO CHECHU...!!!!