dijous, 22 d’octubre del 2009

Festa Major

Amics, comencen les Fires i Festes de la ciutat i no ho poden fer de millor manera que amb un partit amb un dels millors equips de l'estat, el Betis. és cert que la situació del nostre equip no està per gaires festes però el fet de poder viure un partit de primera ens fa adonar-nos de que de vegades és saludable oblidar-nos per un moment de la vessant esportiva abans de l'encontre i assaborir el dia que passarem dissabte ja que oportunitats com aquesta no les tenim sovint. Diem que serà un partit de primera ja que l'ambient de futbol que viuran els nostres carrers serà semblant al que estan acostumats a veure molts aficionats gironins quan es desplacen cada setmana a Barcelona per a veure el Barça o l'Espanyol.
De la part esportiva no ens hem de preocupar, com ens deia aquesta setmana un dels nostres companys més actius de la penya, en Fran, si ells tenen el Cristo del Gran Poder, nosaltres tenim a Sant Narcís.
L'ambient de festa futbolística aquest cop estarà capitanejada per l'afició visitant, promoguda per la Peña Bética de Salt i la Coordinadora de Peñas Béticas de Catalunya com molt bé ja ens han informat els diaris de la ciutat, es prepara una gran trobada de seguidors visitants que amb els seus càntics i color verd-i-blanc farà que potser molts gironins sentim enveja sana ja que són en moments com aquests quan veiem que encara ens falta molt per a ser un club i una afició de primera.
Ja sabeu que és costum de la nostra penya ser els amfitrions de les penyes dels equips que ens visiten, aquest cop no ho serem però sí us podem dir que la nostra penya hi serà a la festa bètica, avui mateix el secretari de la penya bètica de Salt, en Pere Sánchez, es mostrava molt il·lusionat per poder comptar amb el nostre humil recolzament.
I després de dissabte arribarà diumenge i diumenge la nostra penya també hi serà a Barcelona, uns quants membres ens desplaçarem per a passar una estona amb els amics de la Peña Presentes por el Escudo, l'any passat vam crear uns llaços d'amistat amb aquesta penya del Real Zaragoza que fa que tinguem moltes ganes de tornar a saludar a en Jose, en Fredi, en Luis, en Javi, Las Pinkys, bé, a tota la colla que formen aquesta penya que oficialment s'ha inaugurat fa pocs dies, el trenta de setembre passat.
No penseu malament, no anirem a l'estadi per a anar animar contra el Barça, simplement assistirem al dinar que han organitzat els penyistes manyos per a trobar-se abans del partit, després del dinar tornarem cap a Girona amb un somriure d'orella a orella per la felicitat viscuda.

3 comentaris:

Penya Curta GFC ha dit...

Demà serà un dia sonat. Ambient de primera, un rival il·lustre i amb sort bon temps. Els qui ens estimem el futbol i el Girona ens mreixem un dia així. Ah! i no ens oblidem de guanyar!
Salut i una abraçada!
Guardeu-nos loteria!

Javi (Zaragoza) ha dit...

Així m'agrada companys!!
Ens veiem diumenge doncs i a veure si podem celebrar la victòria del Girona i la nostra davant del Barcelona (això últim ja serà més complicat)... Ens veiem diumenge!
Una abraçada a tots els immortals!!
Som-hi Girona!!
Aúpa Zaragoza!!

Fran ha dit...

jajaja

Vaya crack con lo de Sant Narcís, Pepe...
A ver si ganamos e inauguaramos las ferias decentemente.

¡¡¡Vamos Girona!!!