dilluns, 24 d’agost del 2009

Dinar de germanor a Tarragona

El derbi amb el Nàstic arriba a la segona jornada del campionat, encara que no és oficial, segurament serà el dissabte 5 de setembre, aquest any, juntament amb la Federació de Penyes del Nàstic farem un dinar de germanor per la qual cosa sortirem des de la Plaça Poeta Marquina de Girona a les 10 hores del dia del partit.
El preu del viatge és de 45 € per als socis de la penya i de 55 € per als simpatitzants, el preu inclou el viatge amb autocar, l'entrada i el dinar. A partir d'avui ja podeu passar per la nostra seu per a omplir el full d'inscripcions i fer efectiu l'import.
A l'article previ al partit us donarem tots els detalls de la trobada que els nostres amics del Nàstic ens han preparat, només dir-vos que quan varen venir a Montilivi ens vàrem reunir cap a un centenar de penyistes dels dos equips al dinar que vàrem organitzar nosaltres i esperen reunir la mateixa quantitat a les seves terres.

1 comentari:

Penya Curta GFC ha dit...

N'hi ha dos dels nostres que treballen al matí o sigui que sortirem a l'hora de dinar en cotxe particular i espero que amb la pancarta nova d'una vegada, ens veiem a Tarragona!

Jordi