dissabte, 22 d’agost del 2009

21

Els magnífics periodistes de la nostra ciutat ens assabenten del que hem vist sobre la sorra-gespa de Montilivi avui, nosaltres som només aficionats i no tenim el mateix coneixement que tenen els professionals de la informació per això aquest article és per a explicar el que sempre diem "l'altre partit".
Quan el Girona juga a casa intentem posar-nos en contacte amb les penyes de l'equip visitant, potser a molts de vosaltres us va estranyar que no haguéssim anunciat cap trobada amb la penya de l'Espanyol de Girona, la Penya Blanc-i-blava de Girona 2007 a la nostra seu, la veritat és que des d'un primer moment quan ens vàrem posar en contacte amb la seva tresorera la Gemma que estava de vacances a Santander enteníem que no era el millor moment per a fer un esmorzar de germanor, l'únic de la directiva que aquest matí era a Girona era el seu president, en Javi Valle que a part de solventar problemes d'entrades, havia de lligar altres aspectes per a que la cosa sortís com ha sortit avui, no hem esmorzat plegats però ens hem trobat al 1/2 kmi a les vuit del vespre a la trobada de seguidors de l'Espanyol que tenien programada i que ens han convidat. Us podem dir que veure el nombre de seguidors blanc-i-blaus que han aconseguit reunir en aquestes dates, des de la nostra modèstia, la valorem com tot un èxit per aquesta penya. Saludar a en Javi i a molts seguidors de l'equip visitant i que a més son abonats del Girona ha estat tot un plaer.
Ni oblidem d'on venim ni ens obliden, fa uns anys en Joan Carles i en Jordi de la nostra penya varen ser rebuts amb els braços oberts pels penyistes del Terrassa a un partit que l'equip local jugava contra el Cádiz, partit de segona divisió, avui el Girona és l''equip de segona i el Terrassa està a una categoria més avall, avui a Montilivi hem rebut a en Jordi, l'Albert i en Juan Antonio, que han vingut des de Terrassa, amb la mateixa il·lusió que varen rebre la visita de la nostra penya a aquell partit i amb la mateixa il-lusió amb la que vàrem felicitar a en Juan i en David, penya El Marcador, de la RSD. Alcalá quan després de tres anys seguits jugant la promoció d'ascens a la segona B, aquest any l'han assolit.

1 comentari:

Arreplegats on tour! ha dit...

cravaaaaacaaaaa oeeeee, caravacaaaa oeeeee..
jooooooooooooooooooseeeeeeeeeeeeee!!
jooooooooooooooooooseeeeeeeeeeeeee!!
vedell. vedell!!!
El unico fruto del amor, Alberto Mangaaaaa Alberto Mangaaa, el unico fruto del amorr, Alberto Manga es el mejoooooooooooor!

Siempre Jarque!