dimecres, 11 de febrer del 2009

Ens la juguem

Fa uns mesos, amb la campanya "ens la juguem" vam fer realitat el somni de molts gironins i gràcies al recolzament de tots vam assolir l'ascens. Avui encetem unes setmanes que han de ser vitals per a consolidar el nostre club a l'elit del futbol estatal. A nivell institucional, l'assemblea de socis donarà la sortida a la transformació de la nostra entitat en una SAE, és un moment històric, comparable al que va representar al seu dia la inauguració de l'estadi de Montilivi, per això és molt important l'assistència d'un gran nombre de socis a aquesta assemblea ja que això indicarà que existeix un gran entusiasme per a que aquest procés acabi amb èxit.
A nivell esportiu també ens la juguem, sobretot amb els dos propers partits de casa ja que dues victòries davant dos rivals directes, independentment del que es fes a Salamanca, ens deixarien en una situació immillorable per a veure amb optimisme el que resta de la segona volta. Ara, si deixem escapar algun punt de Montilivi podríem entrar a una dinàmica negativa que faria aflorar els nervis tant als seguidors com als propis jugadors i podria tenir també repercussió a l'apartat institucional ja que per a la venda d'accions requereix que els possibles compradors vegin el futur esportiu del club amb optimisme.
El nostre primer rival és l'Albacete que arriba amb la novetat de l'ex davanter de l'Espanyol en Jonathan Soriano. Abans de fer aquests articles ens agrada visitar el web i els fòrums dels equips rivals per a tenir una major informació, la veritat és que aquesta setmana hem quedat sorpresos de l'ambient tan enrarit que envolta aquest històric club, aquesta mateixa setmana, uns dels seus principals accionistes ha dimitit com a membre del consell d'administració i la sensació que ens ha quedat és que existeix una fractura total entre tots els estaments del club. Creiem que aquest partit arriba en el millor moment per als nostres interessos ja que quan hi ha inestabilitat a un club al final es reflecteix sobre la gespa. Però no ens podem confiar i Montilivi és un camp difícil no només per la gran tasca dels jugadors sinó també pel gran recolzament que tots els seguidors gironins oferim a l'equip cada jornada per la qual cosa només podem demanar-vos que continuem siguen el jugador número dotze i dissabte amb més força que mai.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bon diagnòstic de la salut i el futur del nostre Club, hi estem completament d'acord.

Desconeixia aquest clima tan llòbreg a l'Albacete però està clar que a nosaltres ens anirà bé. El dissabte serem a Montilivi!

Penya Curta.

Anònim ha dit...

Hay que ir a por los 3 puntos para poder seguir soñando.

Con Ígor y Felipe parece que tenemos más gol.

¡Vamos Girona!

Oscar Duarte ha dit...

Esos 3 puntos que se queden en casa
Seria dar un paso muy firme y estar con los "Grandes" El Girona F.C Es hoy por hoy uno de esos Grandes es ta demostrado con sus victorias a los llamados Equipos de 1ª
Mucha suerte

Anònim ha dit...

sobretot vosaltres sou el numero 12! jaja! quin riure.