diumenge, 22 de febrer del 2009

Amb un parell de....gols

El mata gegants de la categoria ha demostrat una vegada més el perquè és l'equip revelació de la segona, ho comentàvem ahir a la nostra seu, aquest partit ens recordava més al del Xerez que al del Tenerife, era un partit que ningú comptava amb els punts però quan més difícil és la situació el nostre Girona F.C. treu el millor que porta a dins per a donar-nos un motiu més per a estar orgullosos de ser gironins. Quan en Felipe ha marcat a terres dels seus pares i en Chechu a la segona part, tots pensàvem que només una nefasta actuació arbitral, d'aquestes que fan més mal a un equip ja que no et xiulen un penal en contra ni t'anulen un gol legal però que et van desquiciant poc a poc, et podia privar de la victòria, l'expulsió d'en Serra a 10 minuts del final ha estat determinant i així amb un jugador menys ha arribat el gol de l'empat del Salamanca a manca de quatre minuts del final.

Ja sabeu que a part de fer un breu comentari del partit, els mitjans de comunicació de la ciutat ja s'encarreguen de fer un exhaust anàlisi molt més professional que el que podem aportar nosaltres, fem esment de la vida social del nostre club, dijous passat vam tenir el plaer de compartir una agradable estona amb el juvenil B de la nostra entitat, ens van agafar per sorpresa, l'Isaac i en Jordi, màxims responsables de l'equip, vam preparar un sopar, aprofitant que aquest cap de setmana havia jornada de descans, al Bar Bon Ibèric, un lloc que, modèstia a part, s'està convertint en un lloc de referència al món del futbol, no només gironí sinó d'arreu, veure les paraules d'agraiment que veiem als fòrums d'equips tan importants com el Zaragoa, Real Sociedad, Celta o Las Palmas, corroboren el que diem.
Dissabte vam tenir una nova reunió les quatre de l'Ibèric, la Penya Miki Albert, la Penya Ibusuki Hiroshi, la Penya Curta i la nostra, moltes són les novetats que us anirem anunciant al llarg d'aquesta setmana però la més important és que el proper dissabte dia 28 hem quedat tots els directius i socis que es vulguin afegir per a fer una compra conjunta d'accions de l'entitat, ens trobarem a les 10 del matí davant del parking del carrer Emili Grahit per anar tots plegats a l'oficina del BBVA situada al mateix carrer. Sabem que no és el millor moment per a fer una despesa però heu de pensar que si estàs veient un partit per la tele i s'espatlla a l'endemà vas a comprar un nou televisor sense pensar si aquesta despesa és de primera necessitat o no, aquest any estem veient l'equip de la nostra provincia a segona i si el volem continuar veient ens haurem de "comprar una tele nova". Tot i així, ningú serà més del Girona que altre pel fet de que tingui o no una acció ja que ser del Girona és un sentiment no una qüestió de diners, ara, si esteu amb el dubte de comprar o no una acció, des d'aquí us animem a que continueu tenint veu i vot a la nostra entitat, acompanyeu-nos dissabte.



1 comentari:

Jesús Pastor ha dit...

Penjeu el tema de la compra d'accions de les Penyes per aquest dissabte i mireu de fer un mailing si us plau. Dissabte hem de mirar de ser el màxim de gent possible.

Gràcies i fins dissabte.