dijous, 11 de desembre del 2008

Els dos últims exàmens abans de Nadal

S'acosten les festes de Nadal però abans els alumnes han de passar una avaluació, els nostres jugadors com bons estudiants, no han deixat la feina per a última hora i ja s'han guanyat un notable. Els dos propers partits serviran per pujar la nota i estem segurs que arribaran a l'excelent.
El primer examen el tenim diumenge contra un dels equips que està més en forma de la categoria, l'Elx des de que va canviar el seu entrenador en David Vidal per en Claudio Barragán ha aconseguit 16 punts, només el Xerez ha aconseguit els mateixos punts en aquestes últimes jornades, per la qual cosa, el recolzament de la nostra afició serà vital per aconseguir un triomf que si només ens haguessin fixat en el que diu la classificació semblava més fàcil que el del proper partit contra el Castelló, però donades les circumstàncies en que arriba l'equip alacantí, serà d'un gran mèrit.
Diumenge a l'estadi ja anunciarem la propera sortida que te programada la nostra penya, serà el 3 de gener al camp del Nàstic. Bé, més endavant publicarem un article més extens sobre aquest viatge, ara tota la nostra atenció està fixada en el partit contra l'Elx, només hem volgut fer una petita ressenya en atenció a vosaltres que sou uns seguidors fidels del nostre bloc i que sabem que esteu molt interessats en aquest desplaçament ja que són molts els e-mails que hem rebut demanant informació, cosa que us agraïm molt sincerament.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola muy buenas!

queria saber que entradas vais a cojer para el partido del Nàstic.

La de Gol que vale 25€ ?? esque no se donde ponen a los visitantes.

decir algo porfavor.