dissabte, 27 de desembre del 2008

Bojan, cedit al Girona FC fins a final de temporada

En Javi Salamero ens ha confirmat avui que el davanter del Barcelona Bojan Krkic jugarà cedit al Girona FC fins al final de la present temporada. Ell mateix va demanar al seu pare que es posés en contacte amb en Javi i les negociacions s'han portat en el més absolut dels secrets per no interferir en la triomfal marxa de l'equip gironí a la Lliga Adelante.
Avui en el tradicional partit nadalenc de la selecció catalana en Jordi Matamala donarà la benvinguda al club al seu nou company. A més, Bojan ens ha confirmat per telèfon que per a ell "es un orgull lluir la llegendària samarreta del Girona".

SOPAR DE LA PENYA
Ahir a la nit una desena de socis i simpatitzants de la Penya Immortal es van reunir a la nostra seu, el Bar Restaurant "Bon Ibèric", per a celebrar el ja clàssic sopar de Nadal. Va ser una divertida vetllada en la que no va faltar de res, com veurem a continuació:
Com podeu veure a la imatge ens ho vam passar molt bé, massa bé segons el criteri de les autoritats pertinents.

Els acudits del nostre amic Oscar (en especial el de les corbates) van aconseguir treure el millor dels nostres somriures.


La Conxita i en Jordi ens van preparar un luxós sopar on no hi va faltar de res.


Caravaca "power".

El nostre vicepresident, en Josep Caravaca, també va ser un dels grans animadors de la festa. La cara que veieu a la fotografia ens reflexava als que érem allà presents: no ens hi vèiem.
Com que estem a 28 de desembre ens hem permès fer aquest article en un to més de broma de l'habitual. Esperem sincerament que es repeteixi aquest sensacional ambient entre tots els que ens desplacem "a Nàstic" (amb tots els respectes per la ciutat de Tarragona, continuem de broma...).


FELIÇ 2009 COMPANYS

ENDAVANT GIRONA!

7 comentaris:

Penya Miki Albert - Girona F.C ha dit...

Molt bona innocentada, tant de bo fos certa.

Per cert, no estaria malament que ens cedissin al Víctor Vázquez o als dos extrems que ténen al filial.

Curiòs com a mínim que no disposem de cap jugador cedit dels dos primeres catalans oi?

Sort i feliç 2009!!

Anònim ha dit...

La cena fue divertidísima. ¡Hay que repetir buenos momentos en el viaje "a Nástic"!

¡VAMOS MI GIRONA!

Anònim ha dit...

en Victor Vazquez no val res, abans en Maric

Anònim ha dit...

a el barça no li interesa cedir a cap jugador....es mes dit per un de la directiva del girona fc....mai han volgut escoltar el girona cuan han volgut acostarse

Anònim ha dit...

a el barça no li interesa cedir a cap jugador....es mes dit per un de la directiva del girona fc....mai han volgut escoltar el girona cuan han volgut acostarse ha sigut per venir a treure jugadors d´aqui.....

Anònim ha dit...

eso que venga bojan me recuerda a un gran futbolista que tuvo el athletic club jeje FORÇA GIRONA.

Anònim ha dit...

Bon any nou!!!

Hem sap greu però el 4 d'abril no podré estar amb vosaltres a la capital de l'Ebre, ja que tinc la "despedida de boda del meu germà", no hauria pogut escollir altre dia... xD

Desitjo que aquest any sigui un any gran pel Girona i com no, per nosaltres jejeje...

Records a tota la família gironina de la que guardem un gran record...

Bon any a tots! En especial a la Penya Immortal!!!

Javi (Zaragoza), el jovenet ;-)